Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy ilyen fiúról mit akarhat?

Figyelt kérdés
Az a helyzet h 4 évvel ezelőtt szerelmes voltam egy fiú osztálytársamba.Erre ő azt terjesztette az első évben mindenkinek h csúnya vagyok túl tettem magam rajta lesz@rtam innentől.De még a 3.-ik évben is velem foglalkozott és ezt terjesztette.Most meg elkezdte azt terjeszteni h nem azért mondta h az vagyok mert tényleg az lennék meg szexy vagyok.Az a helyzet h már nem érdekel de mi a fenét akar és ez elég furcsa h én már rég túl vagyok rajta ő meg rajtam nincs.Mi baja van?
2011. jún. 26. 00:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hülye kis pö.cs még, ennyi az ő nagy baja!
2011. jún. 26. 00:17
 2/11 anonim ***** válasza:
Elhiszem drágám, és mélységesen együtt érzek veled. Komolyan. A legjobb, amit tehetsz, hogy leszarod ezt az idiótát, és nem foglalkozol azzal, amit mond.
2011. jún. 26. 00:24
 3/11 anonim ***** válasza:
Kit érdekel?! Foglalkozz mással, ha tetszel neki, akkor sem éri meg, aki ilyen gyerekes annak nem való barátnő...
2011. jún. 26. 00:25
 4/11 A kérdező kommentje:
Megnyugtatlak pontosan ezt csinálom csak érdekel mit akar
2011. jún. 26. 00:25
 5/11 anonim ***** válasza:

17???

Na, ezt se gondoltuk volna. :P

2011. jún. 26. 00:35
 6/11 anonim ***** válasza:

4 éve pontosan 13 voltál..

És még egy suliba jártok? XD

2011. jún. 26. 00:38
 7/11 anonim ***** válasza:
Amúgy erre milyen választ vársz, azon kívül, hogy ő csak egy agyhalott? Mit nem tudhatjuk, mi a fenét akar ezzel elérni, maximum csak találgatni.. De azzal sem leszel igazán beljebb. Ha ennyire tudni akarod, akkor kérdezd meg magad. Nem is értem, hogy 17 évesen ez miért nem evidens?
2011. jún. 26. 00:39
 8/11 A kérdező kommentje:
Igen mert hatosztályos gimibe mentem!
2011. jún. 26. 00:41
 9/11 A kérdező kommentje:
Talán azért mert a mai tinifiúcskák között többször látni ilyesmit és azért kérdezem pont h valakinek nincs-e tippje vagy nem volt-e hasonló esetben és tud-e ilyesmiről valamit!Nyilván nem fogom megkérdezni mert akkor rám száll megint és annyira nem érdekel.Ja és itt én kérdezek szóval ha nem tudsz normálisan válaszolni és tipped sincs akkor húzz el...ennyi nem kötelességem megmondani h miért teszek fel egy kérdést!Akkor eenyi erővel a terhes lehetek-e kérdésekre is lehetne úgy válaszolni h honnan tudjuk menj nőgyógyászhoz.Ezért lett az oldal kitalálva!Ha meg idegesít a kérdés akkor viszlát nem kötelező elolvasni és választ sem írni nem tudom h ez ezen az oldalon miért nem evidens!
2011. jún. 26. 00:51
 10/11 anonim ***** válasza:
Dehogy szántam kötözködésnek, abszolút nem ez volt a célom. Csak szerettem volna kifejezni, hogy mennyire idióta egy fiú az. Még hozzá is a tettem, hogy a helyzettel van bajom, nem veled/a kérdéssel.
2011. jún. 26. 01:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!