Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
177cm 78kg-ról 68 kg-ra lefogyok akkor fogok tetszeni, annak a férfinak akibe szerelmes vagyok?
Nem a súlyodat fogja szeretni. Ha egy fiú szeret akárhogy szeret, viszont ha nem akkor akármit csinálhatsz akkor se fog:SSS lehetsz akár olyan mint egy playmate ha nem szeret, akkor hiába:SS
18/L
szerintem most se vagy kövér.
én 177/71-72 vagyok, és rám is azt szokták mondani, hogy teljesen jó vagyok így. mondjuk körte alakom van a fenekem nagyobb picit, meg a combom, de a fenekemért a pasik 90%a odavan. :D és hiába fogynék le 40 kg-ra a csípőm akkor is széles lesz, és nem lesz soha modellalkatom :)
voltam már 62 kg ezzel a magassággal és akkor is simán átlagosnak néztem ki... ez van :)
azokat meg naaaagyon utálom akik beirogatják hogy sok a 68 meg 60 kg... és hogy egy 180 centis csajnak 60 kg-nak kell lennie... szerintem nem tudják miről beszélnek....
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!