Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek a volt legjobb barátnőtök expasijával?
A barátnőmmel már nem tarjuk a kapcsolatot, mivel volt pár durva húzása (de régen nagyon jóban voltunk).
A srác a barátnőm nagy szerelme volt sokáig.
Ennek függvényében összejönnétek ezzel a fiúval, ha úgy alakulnának a dolgok?
nálam volt hasonló helyzet, első barátommal 3 évig voltam együtt de mivel még mind a ketten fiatalok voltunk ezért úgy döntöttünk, hogy szétmegyünk és mindenki járja a saját útját. Na így is lett. Én két évig csak a bulizásnak a flörtölgetésnek éltem volt egy két futó kalandom de ennyi, a srác viszont szinte rögtön összejött egyik lány ismerősömmel nem voltunk barátnők de ha találkoztunk beszélgettünk, néha még együtt bulizgattunk is. Engem nem zavart,hogy vele van, de az viszont nagyon hogy állandóan én voltam a téma kettejük között a barátok mindig mondták, hogy a csajt állandóan szekálja, hogy én ilyen voltam olyan voltam én nem úgy csináltam ő miért nem úgy csinálja. Na ezzel a csajjal sem tartott sokáig neki,jött a következő, vele jobb viszonyban voltam, de ott is mindig én rajtam veszekedtek. Mindkét lány törtölt az ismerősei közül a közösségi oldalakon az utcán már egyik sem köszön, ha buliban találkozok velük akkor hozzám sem szólnak. Ez nekem rosszul is esik,mivel én nem csináltam semmi rosszat.
Szóval engem nem zavar,hogy mással van csak ne én legyek már a téma. Ha tetszik neked az a fiú akkor nyugodtan jöjjetek össze, de soha ne hozd fel neki a régi barátnőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!