Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak, mért nem tudok elmenni holnap a vidámparkba?
Egy csaj meghívott az éjszakai vidámparkba. Már igent mondtam neki, de most jutott eszembe, hogy tériszonyos vok (XD) és nem bírom a vidámparki "játékokat".
Hogy mondjam le? Nem akarom megmondani az igazat. :/
NINCS ABBA SEMMI CIKI H FÉLSZ :) talán még aranyos is.
Ne mond mááár le!!
Mondd meg neki nyugodtan az igazat. Legalább együtt küzdhetitek le a félelmeiteket. Ha hányós vagy, akkor vegyél Dedalont.
És ha nem is ültök fel sokmindenre, nagyon romantikus tud lenni éjszaka.
Mi a barátommal hétfőn megyünk egész napra. Én imádom a vidámparkot, de a Dedalonra szükségem van. :D
Én tutira ezt mondanám neki:
Monumentális gondolataim manifesztációi, melyek mondatok formájában realizálódnak limitált mentális képességeid számára nem mind akceptábilisak, dialógusunk kontinuitása így megszakad. Nem jön létre az argumentumok szintézise.
Hülye vagy? Menj el mindenképpen. Dodzsem is van a világon. Utána meg kajáltok vagy mittudomén.
16/F
20:07-es:
Nagyrészünk mindennél jobban értékeli az őszinteséget. Lehet, hogy te csak hülye p*csákat fogtál ki eddig.
Szerintem aranyos, ha elmondod neki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!