Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, miért viselkedtek így a lányokkal? Ez mit jelenthet?
arról van szó, hogy van egy fiú, akit 10 éve nem láttam, anno iskolatársak voltunk. Elkezdtünk beszélgetni msnen, meg kamoztunk, stb. Azért nem találkoztunk, mert jelenleg Sopronban él, én meg Pesten, viszont egy hét múlva felköltözik. A lényeg h napi 6- órákat beszélgettünk, meg alig várta h feljöjjek, meg elmondtunk magunkról olyan dolgokat ami elég személyes, elkezdtünk úgy viselkedni, mint akik járnak. Mikor legutoljára beszéltem vele még úgy köszönt el h jóéjszakát, álmodj szépeket, stb, szval minden rendbe volt, azután irtam neki rá 1-3 napra, nem válaszol. Fel sem jön msnre, egyszerűen vmiért megszakította velem a kapcsolatot, de nem tudom miért. Össze nem vesztünk, nem tudom mi lehet a baja. Biztos forrásból tudom holnap utazik, és nem is szólt róla. Már nem érdekel annyira, csak az idegesít h nem tudom miért lett ilyen. Ötletek? talán megijedt h szerelmes lesz? Mert erről is beszéltünk korábban, és mondta h fél a szerelemtől. Vagy csak szimplán szórakozott?
16/L
Talán pakolnia kell... anyám...
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!