Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok? Fiuk ti mit csinálnátok ha van barátnőtök és közbe taliznátok egy másik olyan csajjal aki nagyon bejön de közbe ő meg tudja és közli, h megtudta h van egy barátnő
Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 23:23
11/19 anonim válasza:
melyik lány vagy a 2 közül?ja de mi volt egyáltalán a srác reakciója amit nem értesz?
12/19 A kérdező kommentje:
én vagyok az a bizonyos 2. és amikor megírtam neki h rájöttem h van barátnője többet nem írt és amit nem értek 2 nap múlva még is szakítottak
2011. jún. 26. 22:40
13/19 anonim válasza:
hát a szakítás nem biztos hogy tervezett volt,lehet az 1.lány tudta meg hogy környékez téged és kiadta az útját
14/19 A kérdező kommentje:
de miért nem reagált az én reakcióra legalább .pedig h mondta h el sem hisz h egy olyan mint én szóba álok vele.meg h nagyon örül,h nincs pasim
2011. jún. 26. 22:50
15/19 anonim válasza:
Hát, szeretem a barátnőm, barátilag találkoznék más lánnyal. És ezt a lány is érezné.
16/19 anonim válasza:
szerintem jó hogy nem reagált azonnal: ja van, de mindjárt kidobom... mégis mit mondhatott volna? neki is lehet lelkiismerete, érzései. egy kapcsolat véget ér, egy másik elkezdődhetne... ne izélj már. semmi gáz nincs itt.
17/19 A kérdező kommentje:
barátilag?D azt mondta 2 éve nincsen nője
2011. jún. 26. 23:06
18/19 A kérdező kommentje:
azt mondod semmi gáz nincs itt akkor majd jelentkezni fog valaha?
2011. jún. 26. 23:08
19/19 anonim válasza:
Őszintén szólva én nem is idegeskednék ezen,mert egyszerűen le kell sz*rni ezt a fiút.Keress olyat aki kezdettől fogva őszinte,mert lehet csak játszik a lányokkal mert még nem érett meg egy kapcsolatra.Arra nem gondolsz h. mi van ha te leszel a barátnője és ezt veled fogja eljátszani?Az a kapcsolat meg nem sűlhet ki jól ha már az elején hazudozik neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!