Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális hogy ennyire nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy ennyire nem vagyok féltékeny?

Figyelt kérdés
Van egy barátom aki naon féltékeny, pl ha mengyünk az utcán és megnézek egy pasit (nem látványosan stírölöm , csak kb olyan 3 mp ig rajta tartom a szemem ennyi) és máris jön a hülyeségeivel hogy igy meg ugy és bezzeg ha ő csinálná...és épp ez az .. ha ő csinálná én magasról tennék rá azért van a szemünk hogy nézzünk vele nem ?Ha megnézne egy csajt hát nézegesse engem tényleg nem érdekel. Felőlem bulizni is elmehet mert 100%ig megbizok benne , táncolhat is csajokkal az sem érdekel .Csak ne csaljon meg (de ha megcsal akkor az meg az ő baja és ennyi , vége).Ő már furcsállja hogy miért nem izgat ennyire :/ Pl mikor elmondta hogy találkozott vmi miatt a volt Bnőjével akivel 2 évig voltak együtt ,(vmit visszakért tőle) ezen sem akadtam ki .. :/ Ez normális ? Ti hogy vagytok vele ? am majdnem 1 éve vagyunk együtt
2009. márc. 24. 22:42
 1/9 anonim ***** válasza:
41%
Nekem úgy jön le, hogy nem vagy belé szerelmes. Azért valamennyi féltékenység mindenkiben van. SZERINTEM
2009. márc. 24. 22:44
 2/9 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem normális, egyszerűen csak nagyon megbizol benne.

Én is így vagyok a barátnőmmel, csak nagyon nagyon ritkán vagyok rá féltékeny, de akkor is teljesen alaptalanul. Tudom hogy soha sem csalna és nincs okom félteni őt :).

2009. márc. 24. 22:52
 3/9 A kérdező kommentje:
De igen szerelmes vagyok belé :) ...És tényleg elsem tudom képzelni hogy megcsalna !!! Ja és a másik meg az hogy pl ha rá hajtanak csajok (előfordul) akkor büszke vagyok hogy ilyen jó pasim van , de ha én tetszem vkinek akkor rögtön megy a féltékenykedés :S
2009. márc. 24. 22:54
 4/9 anonim ***** válasza:
77%
jaja én is totál így vagyok vele :) de szerencsére nekem a barátom is ilyen:) ha valaki rámnyomul akkor az illető előtt az a reakciója h leszarja, aztán mikor lerázom akkor jót nevetünk rajta :D és mindig mondja h nahát ilyen jó csajom van és még mindig az enyém :D:D én meg nevetek:) mivel imádom. sose csalnám meg. attól még h vkinek nem durran be az agya és nem lát vöröset ha más is érdeklődik a párja iránt nem azt jelenti h nem szereti hanem h bízik a másikban és képes az érett gondolkodásra
2009. márc. 24. 22:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én sem vagyok féltékeny, és tökre nem i érdekelnek ilyen dolgok, de a barátom majd meghal olyan féltékeny tud lenni.
2009. márc. 24. 23:39
 6/9 anonim ***** válasza:
41%
nem tudom miért kell lepontozni azért valakit ha a kérdésre válaszol. a kérdés ez volt: normális? a válasz ez: igen, normális. ez miért nem hasznos válasz? te talán nem így gondolkodsz, kedves lepontozó de nem is a véleményeket kell itt értékelni, hanem azt h ha valaki totál hülyeséget ír ide.
2009. márc. 24. 23:53
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Tökéletesen normális, ilyen vagyok én is és kedves nejem is. :) Szerintem ez lenne a természetes mindig, mindenkinél - elvégre a szeretet alapja a bizalom, és ha nem bízik az ember a másikban, akkor eleve labilis az egész kapcsolat.

Alapértelmezés szerint egy pár azért van együtt, mert egymást akarják, nem mást - és éppen ezért a tényleges megcsalás kivételével bármi mást megtehetnek bárki mással (nézelődhetnek, ismerkedhetnek, barátkozhatnak, stb.) mindaddig, amíg mindvégig megmaradnak egymás mellett.

Ahol féltékenység van, ott már valami hibádzik, vagy nem teljes a bizalom.

2009. márc. 25. 09:31
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy normális, te egyszerűen ilyen vagy.

Én sem vagyok féltékeny a nejemre, sosem voltam, nyugodtan elmehetett bárhova anno, szerintem a bizalom a jó kapcsolat egyik alapja.

Én is megnézem a csajokat, a nejem csak vigyorog rajta, és mondja, hogy a bárgyú vigyort és a nyálat töröljem le a képemről, de szerencsére ő sem féltékeny.

2009. márc. 25. 09:31
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Sokan leírták: Bizalom!

Bízol Benne,Magadban,Kettőtökben,a Kapcsolatotokban!

Megbízol benne,hogy téged akar,szeret!

Bízol önmagadban,hogy azt tudod nyújtani a számára,amire vágyik,hogy Elég vagy és jó emberismerő,hogy nem ver át!

Ha ez nincs meg elveszett az ember,kételkedik nem csak a párjában,hanem saját magában is,kezdődik az önmarcangolás,meg saját magunk kevesebbnek érzése!

Ebből a szempontból egy elég rős,határozott személyiségnek tűnsz!

Talán Ő nem az!

2009. márc. 25. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!