Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy ennyire nem vagyok féltékeny?
Szerintem normális, egyszerűen csak nagyon megbizol benne.
Én is így vagyok a barátnőmmel, csak nagyon nagyon ritkán vagyok rá féltékeny, de akkor is teljesen alaptalanul. Tudom hogy soha sem csalna és nincs okom félteni őt :).
Tökéletesen normális, ilyen vagyok én is és kedves nejem is. :) Szerintem ez lenne a természetes mindig, mindenkinél - elvégre a szeretet alapja a bizalom, és ha nem bízik az ember a másikban, akkor eleve labilis az egész kapcsolat.
Alapértelmezés szerint egy pár azért van együtt, mert egymást akarják, nem mást - és éppen ezért a tényleges megcsalás kivételével bármi mást megtehetnek bárki mással (nézelődhetnek, ismerkedhetnek, barátkozhatnak, stb.) mindaddig, amíg mindvégig megmaradnak egymás mellett.
Ahol féltékenység van, ott már valami hibádzik, vagy nem teljes a bizalom.
Persze, hogy normális, te egyszerűen ilyen vagy.
Én sem vagyok féltékeny a nejemre, sosem voltam, nyugodtan elmehetett bárhova anno, szerintem a bizalom a jó kapcsolat egyik alapja.
Én is megnézem a csajokat, a nejem csak vigyorog rajta, és mondja, hogy a bárgyú vigyort és a nyálat töröljem le a képemről, de szerencsére ő sem féltékeny.
Sokan leírták: Bizalom!
Bízol Benne,Magadban,Kettőtökben,a Kapcsolatotokban!
Megbízol benne,hogy téged akar,szeret!
Bízol önmagadban,hogy azt tudod nyújtani a számára,amire vágyik,hogy Elég vagy és jó emberismerő,hogy nem ver át!
Ha ez nincs meg elveszett az ember,kételkedik nem csak a párjában,hanem saját magában is,kezdődik az önmarcangolás,meg saját magunk kevesebbnek érzése!
Ebből a szempontból egy elég rős,határozott személyiségnek tűnsz!
Talán Ő nem az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!