Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, melyik nemnek van nehezebb dolga párkeresésnél? Bővebben lent
Szerintetek egy nőnek nehezebb megfelelni egy férfi elvárásainak, vagy fordítva? Mi az amit egy nő mindenképp elvár egy férfitól, és mi az ami egy férfinak mindenképp fontos?
Sokszor úgy érzem nőként, hogy túl magasak az elvárásaink. Már velem is megtörtént, hogy például azért utasítottam vissza valakit mert túl kedves volt, valami hiányzott belőle, nem láttam a férfit benne. Ugyanakkor rengeteg olyan sráccal találkoztam már, akinek elég ha szeretik őt, és néhány alap dolog megvan (pl őszinteség, hűség, tisztelet).
Most kizárólag a belső tulajdonságokra gondolok, a külsőt tekintsük úgy, hogy az megfelelő.
Ti hogy látjátok?
Egy olyan Férfinak aki után csöpögnek a Nök, annak könnyü dolga van, de például Nekem a szökésbarna hajammal és a szemüvegemmel, átlagos testemmel semmi esélyem vagy csak nagyon kevés. Egyre nehezebb megfelelni a Nök irreálisan magas elvárásainak.
Másrészt meg, jó nem panaszkodhatok mert szép barátnöim voltak, de harcoltam az elejétöl a végéig, ök pedig semmit sem tettek, mert "küzdjek Én értük".....
a férfiaknak
mert mindig a nő választ
A nőknek könnyebb, semmit nem kell csinálniuk nekünk meg udvarolni kell amit általában le**arnak, + egy nőnek nagyobbak az elvárásai külsőleg is főleg, minden nő kizárólag magas pasit akar és olyat akinek van hatalma és izmos és jóképű és "helyes" nem tudom ez mit jelent nálatok de aki helyes arra buknak a nők.
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!