Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Itt a szünidő. Szerintetek ez normális, hogy minden pasi a farkát méregeti otthon, miközben mi unatkozunk? 21/l
Fiukáim!
Nem itt kéne megbeszélni a magánügyeiteket. Bocsi, de én nem vagyok rá kíváncsi, és csak szétoffoljátok a topicot!
Amúgy a diákmunka után is kell adózni, de a diákok már a netto bért kapják, nekik csak az van feltüntetve a papíron. Ez után fizetnek valamennyi járulékot a diákmunka közvetítők. Meg hát nem a hivatalos diákmunka az, ami tönkre teszi a gazdaságot.
Párdon gazdaság. TÖk mindegy, hogy valaki hogy smint dolgozik, kicsit tovább kelle már látni azon, hogy illegális, fekete-szürke munka. Nyilván a vállalkozók nagy kárt tudnak csinálni ha a milliós bevétel után nem adóznak. De vegyétek figyelembe azt is, hogy aki feketén dolgozik, az is megveszi a pálinkát, cigit, benzint stb,.
Azokon meg mind mind adó van. Szumma szummárum: a pénzforgás sebességét növelik, így -akár milyen hihetetlen is- ők is fejlesztik a gazdaságot, és ez jó az országnak is. Az másik vita, hogy mennyire jó.
köszi a válaszokat!
de a diákmunka nem igazán érdekel.
Látatlanba ne kiscsávózzál szerintem....
Amúgy tudom, hogy mit írtam és kinek, csak nem tehetek róla, hogy bírka, és belém "köt"....
Szia kérdező!
Diákmunka mint mondtad nem érdekel. És egy pasi...?
Írj privit, ha gondolod (megjegyzés: én oltottam be a "fiukákat")
Mekkora oltás volt te úr isten.....még most se bírom feldolgozni.....
Valószínűleg első dolga az lesz, hogy hozzád szalad.....
Kérdezőnek: hát akkor ezek után nem lennék a helyedben, ha munka sem érdekel nagyon...
Butavagy Chuck.
Inkább szerencsésnek érzem magam,hogy nem szorulok szórólapozásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!