Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 16 éves lány vagyok. Még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves lány vagyok. Még nem volt pasim, igaz már sokan bepróbálkoztak de én az igazit keresem. Ez az én hibám, én vagyok túl válogatós?

Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 08:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ja és 17:16, én egy kuma szót nem ejtettem szexről ...
2011. jún. 23. 21:20
 12/14 anonim ***** válasza:

17:16vagyok

20:35

ez nem igaz, csak egy téves védekezési reflex, amivel a begubózott meg nem becsült emberek hitegetik magukat.

mert vannak olyanok is akik 16 évesen ismertek meg valakit és 6-7 éve együtt vannak, meg olyanok is akik 1001edjére is elkövetik ugyanazt a hülyeséget és például csak 24 évesen jön rá arra hogy mindvégig kapcsolatfüggőségtől szenvedett. de vannak éppen 30-40 feletti naiv kislányok is, meg érett 13 éves nők. biztosan kellemetlen egyeseknek ezt hallani de ez az igazság. a személyi fejlettség nem igazán a kortól függ, vagy: hatalmas eltérések lehetnek

21:20

de az utánad szóló igen

2011. jún. 24. 06:50
 13/14 anonim ***** válasza:

Tehát ha valaki 16 éves korától 6-7 éve együtt van a párjával, akkor az megtalálta a nagy Ő-t? Ez hatalmas hülyeség.

A személyi fejlettség igen is kortól függ, mert a személyiséged a tapasztalatokkal fejlődik, de ezt akkor érted, meg ha már tapasztaltál :-P azaz addig nem mondhatsz autentikus véleményt erről a kérdésről.

Persze vannak olyan elhajlások az átlagtól, hogy valaki korábban érő, olyan nevelést kapott, hogy másképpen gondolkodik és van olyan is, hogy 24 évesen sincs tapasztalatod, mert hiába teltek az évek, nem gyűjtöttél. Azaz igazad van, annyimban, hogy vannak ilyenek, de ez a kisebbség azért ...

2011. jún. 24. 10:58
 14/14 anonim ***** válasza:

17:16vagyok

10:58

igen bizonyára, az viszont egyáltalán nem az hogy kor szerint ítélkezünk...

az sem az, hogy "felnőtt" "tapasztalt" emberek képesek 6-7 alkalommal is ugyanazt a hülyeséget elkövetni

a fiúk dugni akarnak, a lányoknak szeretethiányuk van, meg van a kivételszórás, de egyébként nem hinném hogy mindenki annyira öntudatos meg érett, önismerettel rendelkező személy lenne hogy megválasztaná a párját.

mit jelent egyáltalán neked az igazi?

"A személyi fejlettség igen is kortól függ, mert a személyiséged a tapasztalatokkal fejlődik, de ezt akkor érted, meg ha már tapasztaltál"

persze mert egy csecsemő nem fog összerakni egy rádiót, de amikor egy 12 éves "gyerek" értelemsebben viselkedik mint az anyja, vagy egy 50éves "felnőtt", ott már nincs mit félremagyarázni.

egyszerűen szerintem az idősek nagy részének az fáj, hogy vannak fiatalok akik képesek jó döntéseket hozni a "koruk ellenére". jobbakat, mint ők maguk tették ennyi idősen.

"majd megtudod" - értsd: te is biztos olyan hülye vagy mint amilyen én voltam.

változik a világ, ezt kellene megérteni néhány megmohásodottnak, de mint mondtam nem igazán kortól függ, vannak olyan gondolkodású idősek, akik tudnak alkalmazkodni, meg vannak akik megkövülnek.

szerintem egy átlagos 16 évesnek hajszálnyival rosszabbak az esélyei, mint egy átlagos 40éves nőnek. ezt azért bátorkodom kimondani, mert kevés érett 40essel találkoztam eddig.

vagy én ismertem rossz "nőket" vagy te rossz "lányokat".

"Azaz igazad van, annyimban, hogy vannak ilyenek, de ez a kisebbség azért "

és? ezért kell kapásból általánosítani? abban az esetben elismerem hogy a legtöbb 16 éves, de megint nincs értelme eszerint általánosítani, mert a legtöbb ember nem képes komolyan élni, beleértve a párkapcsolatot, életvezetést, karriert, barátokat, egészséget, és sorolhatnám. nem a tapasztalat számít, hanem az, hogyan vesszük a kanyarokat. a tapasztalattal valószínűsíthető a gyakorlatiasság, de nem törvényszerű.

2011. jún. 24. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!