Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen méretű gumit kellene magamnál tartanom, h jó legyen a pasikra? V vegyek többfélét? H kérjem a gyógyszertárban? 18. l
Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 01:42
11/21 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! :)
végre valaki normálisan is tud válaszolni (nameg persze a 21/fnak is köszönöm)
a többiek meg.. már a kolostorban is bevetzették a netet? hiba volt..
2011. jún. 23. 09:38
12/21 Salvatore válasza:
Már bocs de tényleg úgy hangzik a kérdés mintha prosti lennél vagy valami...vagy vegyek többfélét???naponta vannak pasik? keress egyet és azzal legyél
13/21 A kérdező kommentje:
nem naponta amugy.. kb héthavonta vagy max havonta..
hát nemrég volt egy komoly kapcsolatom, amit még nem hevertem ki, ezért egyelőre még nem akarok újat.
egyébként igen, tényleg úgy hangzik egy kicsit, de egyátalán nem vagyok az
2011. jún. 23. 11:54
14/21 anonim válasza:
Azért elképzeltem a szituációt. Találkozol valakivel, akivel összejönnél, majd megkérdezed tőle: hány cm hosszú és mekkora az átmérője? Csak azért kérdezem, hogy ki tudjam választani a megfelelő méretű gumit a számodra, mert van nálam többfajta méretben. Én tuti, hogy pofán röhögnélek és ott hagynálak. :D
15/21 anonim válasza:
Akkor sem kell patikát nyitnod. Majd a pasi visz magával.
16/21 anonim válasza:
Boltokba szerintem ne vegyél, úgy hallottam, hogy vannak olyan okos emberek akik kiszurkálják tűvel...
17/21 anonim válasza:
Milyen méretű :D Haha! Ezen szakadtam. Elég ostoba lehetsz! Ilyen kérdést feltenni?! A latex az nyúlik. Szóval tökmindegy! És még csodálkoztok hogy hp-nak hívnak titeket!
18/21 A kérdező kommentje:
ja, mert csak egyféle gumi létezik mi? nemistudom akkor miért vannak az extra méretek..
2011. jún. 24. 22:38
19/21 Salvatore válasza:
a legtöbb embernek átlagos méretű farka van szerintem és a legtöbb óvszer is az nah meg igen nyúlik is szóval ne a rabszolga négertartományba keresgélj 30centis gyíkokat:D
20/21 A kérdező kommentje:
okés, kösszönöm szépen :)
2011. jún. 25. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!