Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed egy 25 éves lány és egy 25 férfi kapcsolatáról?
A párom és köztem 17 év a korkülönbség. Nagyon jól megvagyunk, a korkülönbségen kívül minden másban összeillünk, nagyon szeretjük egymást. Mindketten tudjuk, hogy ez nem megszokott, de ez van, a másikban találtuk meg az igazit...:)
10 év annyira nem sok, 50-60 éve még ez volt az átlagos, ha úgy tetszik a divat. A nagymamám mindig azt mondta, hogy inkább 10 évvel idősebb legyen egy férfi mint egy évvel fiatalabb. (a férfiaknak jól áll a kor, nem úgy mint a nőknek vagy pl a férfiaknak jól áll ha elkezdenek őszülni, de egy nő olyankor már "hervad")
Szóval ha az érdeklődési körötök megegyezik, nem érzitek egymáson, akkor ez a korkülönbség ne zavarjon. Szerintem a legtöbb ember szerint a 10 év még az elfogadható határán van.
23/L
Semmit, tökéletes lehet, ha mindkét fél elég érett. Azonos, vagy legalábbis hasonló az érdeklődési körük.
Más véleményét esetleg meghallgatni kell, ha úgy érzed, akkor kiszűrni belőle azt amit te hasznosnak gondolsz, de amúgy le kell szarni.
Ez a ti dolgotok, más ne szóljon bele.
A nagyanyám mindig azt mondta, hogy a férfi 10 évvel legyen legyen idősebb, az pont jó.
27/N
sztem brutál sok aza 10év.
35éves férfi már családot akar, 25éves csaj még nem hiszem anyuka szeretne lenni ;)
az egyik válaszoló kommentjéhez szeretnék elsőként szólni.honnan veszed h egy 25 éves nő még nem a szülésen gondolkozik?én 26 voltam mikor szültem,de hidd el,előbb szerettem volna legalább 2-3 évvel,de így jött össze.barátnőm 20 éves,és most szülte a 2. babáját.még mielőtt jönnének a rosszindulatú kommentek:nem cigány.
hogy a kérdésre is válaszoljak:teljesen rendben van a 10 év.ha 10 évvel fiatalabbak lennétek akkor sok lenne,de így nem.sok sikert.
Inkább mondjuk az, hogy vannak, akik 25 körül már gondolkodnak rajta(és szeretnének) és vannak, akik nem szeretnének.
Mindenki más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!