Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a jó egy párkapcsolatban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jó egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Azt hittem én is megértem ha lesz olyan akit szeretek, de még mindig nem értem. Egyedül az ember azt tehet amit akar, senki nem kéri számon mit csináltam ha egész éjjel nem megyek haza. Senki nem veszekedik vagy féltékenykedik ha van egy ellenkező nemű jóbarátom. Egy kapcsolatban ilyeneket nem lehet, és még sok minden mást sem, mert mindig korlátozva van az ember valamilyen szinten, akkor miért is jó ez?
2009. márc. 24. 18:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyu,amíg saját magad nem tapasztalod meg,addig mi itt mondhatunk akármit...szerintem ritka szarul állsz hozzá a dologhoz.:S
2009. márc. 24. 18:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Kőtődsz valakihez.Van akinek elmondhatod a problémáidat, akivel lelkileg testileg kapcsolatban vagy.Mondjuk amiket leírtál azok a negatívumai egy kapcsolatnak:D

De majd valószinüleg találsz valakit akimellett lefogod szarni hogy mit kér számon, mert szereted.

Viszont ha engem kérdezel egyedül és kapcsolatban lenni is tud jó és rossz lenni.

2009. márc. 24. 18:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Talán azért nem érted, mert nem szereted igazán, tiszta szívből. Ha találsz egy olyan párt akit így tudsz szeretni, akkor majd megérted. Amikor minden érzésed, gondolatod az övé, amikor mindig azt nézed, hogy tudnál neki örömet okozni, hogy tudnád boldoggá tenni! Amikor nem akarsz majd egyedül lenni egy percig sem mert annyira hiányzik ha nincs veled és élvezed a társaságát. De ezt át kell élni, mert magyarázni nincs értelme. Kívánom, hogy legyen benne részed, mert fantasztikus érzés az igazi szerelem!
2009. márc. 24. 18:34
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy párkapcsolatban nem biztos, hogy nem tehetsz azt amit akarsz (persze hűségesnek kell lenned!).

Nekem például jól esett, hogy a párom születésnapján egész nap izgultam, tetszik-e neki az ajándék, mivel lepjem meg. Vagy ha együtt aludtunk, csinált nekem vacsorát (én is megtudtam volna, de ez egy kedvesség volt részéről).

Van akit szerethetsz, aki jóban-rosszban kiáll melletted, akivel együtt alszol, aki viszont szeret, aki meglep a munkahelyeden/suliban, aki megmondja, hogy most borzalmas a hajad, fésülködj meg. Ezt nem lehet szavakkal leírni. Amíg nem vagy szerelmes, és nincs egy komoly kapcsolatod, nem fogod megérteni.

2009. márc. 24. 18:36
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy párkapcsolatot nem lehet ellenpéldának állítani azzal, amiket leírtál. Leírni nem lehet ezeket a dolgokat, vagy tapasztaltad vagy nem...

Volt egyébként már _igazi_ kapcsolatod neked, szerelemmel meg romantikával, együttéléssel?

25/f

2009. márc. 24. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!