Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell minden nőnek megbízhatatlan, macso pasi?

Figyelt kérdés

Akiről azt se tudja mikor csalja meg, mikor cseréli le. Jobban szereti saját magát a nőjénél. Soha nem unalmas, de tökéletesen kiszámíthatatlan. Bunkó néha arrogáns és megfoghatatlan. Általában még kigyurtak vagy pénzesek is.

Miért ilyen pasi kell minden nőnek? Vagy csak ilyenre áhítozik?

2011. jún. 21. 22:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hogy a rendes akár full jó nőknek nem kell egy rendes kapcsolat, hanem egy ilyen pasi aki után szenvedhetnek.

Es akkor a nok mit szoljanak, mikor te full jo noknek titulalod oket? Ergo a ferfiaknak ennyi erovel meg a kulso szamit es a nok is panaszkodhatnanak, hogy minden mas szazadlagos a sorrendben. Ezt birom az ilyen ferfiakban. Elvarnak, hogy a no legyen tip-top, mindig csinos, tanult, fiatal, gyermektelen, diplomas es szeresse pont oket, de az nem gaz, ha errol a norol egy pocakos, iskolazatlan fazon almodozik. Mert meg a legcsunyabb, legcsorobb ferfi is (idezlek) "full jo" not akar. Na ezzel van itt a gond, nem? Ha nem csupan kulso alapjan valasztananak az altalad leirt szerencsetlen ferfiak, akkor nem ilyen noket fognanak ki.

2011. jún. 21. 23:30
 12/15 anonim ***** válasza:
bla bla bla bla bla....
2011. jún. 22. 00:06
 13/15 anonim ***** válasza:
nekem ilyen macsós, pénzes hüly.egyerek soha nem kellett... meghagyom a selejteseket másoknak...
2011. jún. 22. 05:48
 14/15 anonim ***** válasza:
nekem nem a nagy farkú izmos kockahasú üresfejű pasik jönnek be,úgyhogy kéretem visszavonatni azt,hogy minden nőnek.
2011. jún. 22. 17:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Engem vonz a kiszámíthatatlanság, aztán érdekes módon eddig egy kigyúrt pasi nem tetszett, és akik meg voltak nekik meg nem volt pénzük, de sztem ez tizen meg huszon évesen nem elvárás, főleg, ha tanulnak még jobb esetbe.
2011. júl. 3. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!