Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

ωнιт kérdése:

Van okom féltékeny lenni?

Figyelt kérdés

A barátom egyre többet van a "barátnőmmel". Mindig mondják hogy ne értsem félre,de azon mit nem lehet,hogy a telefonjába tele van közös képpel.Volt amikor azt láttam,hogy megölelte hátulról,és esténként még találkozgatnak,de ők csak barátok és ne értsem félre.

Ma úgy volt,hogy átjön miután elintézte a dolgait,de mondta nekem a csaj,hogy felcsönget HOZZÁ...Azóta is várok....

2011. jún. 21. 16:58
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nem tudom otthagyni mert ennek ellenére is nagyon szeretem...
2011. jún. 21. 17:04
 12/19 anonim ***** válasza:

Én is jártam így..a barátnőm féltékeny volt mindig,mindenkire..

És neki volt vaj a füle mögött.

Sajnos tipikus eset,hogy műféltékenységgel palástolják egyes emberek a kis kalandjaikat...:S

2011. jún. 21. 17:06
 13/19 anonim ***** válasza:

Mér mindig az ilyen f*szkalapok fogják ki az ilyen csajokat?

"nem tudom otthagyni mert ennek ellenére is nagyon szeretem..."

2011. jún. 21. 17:07
 14/19 anonim ***** válasza:

Hát ezért:

We all fall for the prick. Pricks are spontaneous, they're unpredictable and fun. And then we're surprised when they turn out to be pricks.

2011. jún. 21. 17:10
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)♥♥
2011. jún. 21. 17:14
 16/19 anonim ***** válasza:
nincsmit,további jó szenvedést! :)
2011. jún. 21. 17:21
 17/19 TOMAtm ***** válasza:

szerintem nincs ebben semmi különös.nemértem miért vagy féltékeny,jobb csaj a barátnőd mint te?félsz h elszereti a pasidat?

tudod mit,menj el a hétvégén szórakozni egyedül.

2011. jún. 21. 17:34
 18/19 anonim ***** válasza:
Hagyd ott a srácot, összejön utána a barátnőddel :)
2011. jún. 21. 18:37
 19/19 anonim ***** válasza:
nemtom mit szólna hozzá a pasid (persze ha szeretne) ha te bejelentenéd neki hogy találkozol a haverjával és elmentek bulizni, meg inni, meg moziba, vagy a barátnőd pasijával mennél el
2011. jún. 22. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!