Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom féltékeny lenni?
A barátom egyre többet van a "barátnőmmel". Mindig mondják hogy ne értsem félre,de azon mit nem lehet,hogy a telefonjába tele van közös képpel.Volt amikor azt láttam,hogy megölelte hátulról,és esténként még találkozgatnak,de ők csak barátok és ne értsem félre.
Ma úgy volt,hogy átjön miután elintézte a dolgait,de mondta nekem a csaj,hogy felcsönget HOZZÁ...Azóta is várok....
Én is jártam így..a barátnőm féltékeny volt mindig,mindenkire..
És neki volt vaj a füle mögött.
Sajnos tipikus eset,hogy műféltékenységgel palástolják egyes emberek a kis kalandjaikat...:S
Mér mindig az ilyen f*szkalapok fogják ki az ilyen csajokat?
"nem tudom otthagyni mert ennek ellenére is nagyon szeretem..."
Hát ezért:
We all fall for the prick. Pricks are spontaneous, they're unpredictable and fun. And then we're surprised when they turn out to be pricks.
szerintem nincs ebben semmi különös.nemértem miért vagy féltékeny,jobb csaj a barátnőd mint te?félsz h elszereti a pasidat?
tudod mit,menj el a hétvégén szórakozni egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!