Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiido utanfekudtetek le a parotokkal? Vagy fekudnetek le, nemet es kort is kerek
Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 13:10
31/39 anonim válasza:
5 hó után 22 évesen, legalább 3 hót a következő kapcsolatomban is várnék, ha nem többet, nem szeretem elsietni a dolgokat, jobb előtte jól megismerni egymást, hogy tényleg működik-e a dolog kettőnk között.
32/39 anonim válasza:
Még csak pár órája ismertem. Egy szabadtéri bulin történt a dolog, mentségemre legyen mondva, részeg voltam. Akkor én 18, ő 20 volt. Mára már született egy kisfiúnk, és nemsokára lesz 5 éves a kapcsolat, jövő pedig az esküvő. Hát akkor és ott, ezt álmomban sem gondoltam volna:)
34/39 anonim válasza:
Elso alkalom-6eve vagyunk hazasok,3 eves a lanyunk.
38/N
35/39 anonim válasza:
:) Hát ez nem mérvadó szerintem sem egy kapcsolat tartósságára. Van ahol hiába várnak sokáig és van ahol rövid idő után is jól jön ki a dolog.
3. randi tehát 2 hét után. Előtte 1 hónapos netes ismeretség.
7 éve vagyunk házasok, és van egy 2 éves gyerkőcünk.
34/N 35/F
36/39 Tubarózsa válasza:
szia! exemmel 4nap után de 2évig együtt voltunk utána. jelenlegi párommal 2,5hónap után. akkor 18multam, most 2év 8hónapja vagyunk együtt. oktba esküvö.
21N
37/39 anonim válasza:
még nem... :/
18L 26F
féléves kapcs.
38/39 anonim válasza:
Kedves kérdező!Ez most statisztika?Egy válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!