Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Szakítanátok egy lánnyal ezért?
Figyelt kérdés
szakítanátok egy lánnyal,akivel már régebb óta együtt vagytok,de kiderül hogy nagy elálló fülei vannak?2011. jún. 20. 20:52
12/12 anonim válasza:
Én vagyok az aki bocsánatot kért :D. Hát lánnyal nem járnék mert én is lány vagyok. Csak megfogott a kérdés ezért néztem be. Ha viszont a fiúnak lennének elálló fülei valószínűleg első látásra leírnám sajnos. Viszont ha megismerem és esetleg beleszeretek akkor egyáltalán nem zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!