Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem fura hogy a pasival ennyire különbözünk? (bőv lenn)

Figyelt kérdés

én 16l vagyok ő 18f. én ZöldPardonba járok, fesztiválokra és koncertekre. ő: clubok, discok, és ő nem szereti a koncerteket. én: a reggae és a magyar (30y.brains.irie maffia) zenéket szeretem, de persze hallgatok külföldi előadókat is. ő: a külföldi, hip-hop zenéket szereti és a magyarokat nem.

szerintetek mennyi esélye lehet ennek a kapcsolatnak?

2011. jún. 20. 18:07
 1/9 anonim ***** válasza:
A kapcsolat nem attól függ , milyen zenéket szerettek...
2011. jún. 20. 18:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Még szerencse hogy a kapcsolat nem ezek alapján dől, itt sokkal inkább a két ember jelleme, tulajdonsága, értékrendje ami döntő... Természetesen az se utolsó ha el tudjátok fogadni egymás társaságát.
2011. jún. 20. 18:08
 3/9 A kérdező kommentje:
jó, köszönöm :D
2011. jún. 20. 18:11
 4/9 anonim ***** válasza:
te meg gondolom a művészetekhez értesz, ő meg a sporthoz, nem?
2011. jún. 20. 18:12
 5/9 TOMAtm ***** válasza:
egymást szeretitek?
2011. jún. 20. 18:13
 6/9 anonim ***** válasza:
Én még ilyet nem hallottam. Volt már olyan, hogy egy párnak eltérőek a szexuális igényei, a temperamentumuk, a világnézetük, a vallásuk és nem tudják, így van-e jövője a kapcsolatunknak, de olyat most hallok először, hogy valaki az alapján próbálja felmérni a kapcsolata jövőjét, hogy nem egyforma a zenei ízlésük. :D
2011. jún. 20. 18:13
 7/9 anonim ***** válasza:

szerintem sokat számít a zenei ízlés is. ha belegondolok a legjobb barátom srác aki discos stb én meg olyan vagyok mint te. nem tudnék vele járni mert nekem kell h ott legyen mellettem egy koncerten és élvezze ő is azt amit én, de én nem lennék ott vele egy discoba... mert nem tudnám élvezni

hála!, szerencsés helyzetben vagyok és a barátom is ugyanolyan zenei ízlést szeret amit én, és sokkal jobb így. igen ez furi.... hát próbáljátok meg h milyen így. de így külön is fogtok bulizni, nem fogtok közösen eljárni ilyen helyekre... hát nem tudom. a barátok sem lesznek akkor közösek. hm.. elgondolkodtató, de egy próbát megér :)

2011. jún. 20. 20:17
 8/9 anonim ***** válasza:

húúú, én egyszer randiztam egy 30 éves fickóval, akinek az volt a véleménye, hogy ha a zenei ízlésünk nem egyezik, hát akkor veszett ügy, merthogy mennyire kell, hogy együtt járjunk koncertekre...

szerintem nem számít, amúgy sem kell folyton együtt lógni, persze jó néha együtt bulizni menni, de teljesen rendben van, ha ezen a területen nem "egyesültök":) ne izgulj ezen:)

2011. jún. 20. 20:22
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi-köszi
2011. jún. 20. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!