Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném ha valaki meghallgatna,31 éves vagyok és ugy érzem vége a kapcsolatomnak! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2009. márc. 24. 07:52
1/5 anonim válasza:
Beszélj a családodból, barátaid közül valakivel. Olyannal aki tudod, hogy a te oldaladon áll bármi is történjen. Lehet, hogy ő, mint kívülálló jobban meg tudja világítani a helyzetedet.
3/5 anonim válasza:
ha meg helyre lehet hozni akkor probald meg. miert van vege?
ha nem....koncentralj az uj kezdetre. ne zarkozz el, miutan kicist kiheverted jarj ki, ismerkedj, szorakozz. ilyenkor a baratok a legnagyobb segitseg szerintem. tervezzetek kozos programokat.
4/5 anonim válasza:
Nyugodj meg!
Semmi sem tart örökké!
Nyilván nem egyik napról a másikra történik semmi.
Ami nem megy azt ne erőltesd.
Ha megbeszéled valakivel, az segíthet, beszéld meg a pároddal, ha már ott zsákutca van, akkor mással, aki közel áll hozzád, ha nincs senki hirtelen akkor hívhatsz engem is, írj privit és adok számot, fel a fejjel!
5/5 anonim válasza:
Szia!
Én is nagyon szívesen segítek,meghallgatlak, elmondom a véleményem, ha gondolod nyugodtan írj privár e-mailt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!