Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok veletek tudtak már úgy szexelni h aludtatok és nem keltetek fel rá de nem rúgtatok be meg be sem szívtatok?
Figyelt kérdés
2011. jún. 20. 13:23
11/16 anonim válasza:
Ja szerintem Randidrogot kaptál, ha ez megtörténhetett.
12/16 A kérdező kommentje:
Az a helyzet h nem hinném h be tudtak volna adni bármit is hacsaknem alváskor történhetett mert odafigyeltem és saját italt vittem de akkor meg nemértem
2011. jún. 20. 14:06
13/16 A kérdező kommentje:
a másik meg h nem drogoznak szerintem.
2011. jún. 20. 14:07
14/16 A kérdező kommentje:
Ja és még1 kérdés h ha belémveri azt is észreveszem mert hgy behatolás nem történhetett arra felkeltem volna!
2011. jún. 20. 14:42
15/16 anonim válasza:
hát szerintem reggel gyanús lett volna a rád száradt gci... nem hiszem, hogy bármi történt, de nem értem miért jársz olyan társaságba, akikből kinézel ilyet...
az meg hogy mit mesélgettek egymás között... hát ha nem ismered őket, lehet csak összekevertek valakivel, vagy a srác kamuzott egy kellemeset. ne barátkozz velük, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!