Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket ez zavar? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Fiúk! Titeket az zavar, ha egy lánynak 42-es, 43-as lába van, tehát az zavar, ha egy lánynak nagy a lába?2011. jún. 19. 19:42
11/17 anonim 

válasza:

nekem nemteccene, de ez már izlések és pofonok kérdése
13/17 anonim válasza:
nagylábon élsz.... :D meg előnye hogy ha lelőnek állva rohadsz el:D
ui.:46 os lábam van :D
14/17 anonim 

válasza:

Nem tetszik, ha egy lánynak nagy lába van, de ennek ellenére nem szempont, semmilyen szinten sem befolyásolna párválasztásnál. Nem ciki.
15/17 anonim 

válasza:

Nem király ha túl nagy, de nekem nem az lenne a mérvadó. Meglátnálak, hmmm helyes arc, kedves tekintet, tetszik, akkor nem változna a véleményem ha kiderülne h mekkora a lábad.
Mellesleg a túl kicsi láb sokkal undorítóbb. Engem taszít és ijesztő.
16/17 anonim 

válasza:

Az még talán nem olyan nagy, meg nem ez számít.
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. jún. 21. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!