Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell csajozni? :D
Figyelt kérdés
Már sokan mondják, hogy rám férne végre egy barátnő, meg már én is szeretnék egyet, de egyszerűen nem tudom, hogy kezdjek neki.Semmi tapasztalatom nincs :S. Válaszotokat előre is köszönöm.:) 17/F2011. jún. 19. 18:17
1/12 WhiteLabel válasza:
-Szia, Béla vagyok 8 éves, 6 éve képtelenen a szexre! De azért próbálkozunk?
-Relax béby, relax! Merrelax?
-De szép vagy ma Eszti!!! -Eszti?! Nem vagyok Eszti!! -Tudom, de szép se.
-Szeva, kéne a testem mi?
2/12 anonim válasza:
Én szivesen járok veled. Ez nagyon édees:) Nagyon szeretem a tapasztalatlan éretlen srácokat. Keress mg FB-n ha érdekellek Valaczkai Alexadra. Pussz.
3/12 anonim válasza:
Van már kiszemelted? Akkor menj oda hozzá, és kezd el vele beszélgetni. Ha látod, hogy bejössz neki, akkor kezdj el neki bókolni.
4/12 anonim válasza:
18:20 nem szép dolog más nevében írogatni:)
5/12 anonim válasza:
A legfontosabb, h jól kell kinézni. Aztán már csak megszólítod a lányt, és sínen vagy.
6/12 anonim válasza:
Utolsó válaszoló kihagyta, hogy azért legyen pénzed is.
7/12 anonim válasza:
Sztem nem a pénz a lényeg.
Először beszélgetni kell vele, viccet mondani, stb...
Aztán vagy sínen!
8/12 anonim válasza:
Jaa hát igen azért legyen pénz is, de nem igazán az számít [előző vagyok]
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)kedves Valaczkai Alexandra, mivel nem tudom, hogy nem e adtad meg más facebook-ját, ezért légyszi írj a pacman876@citromail.hu-ra egy e-mailt, kösz.
2011. jún. 19. 18:36
10/12 anonim válasza:
Az ismerkedésnél fontos, hogy legyen közös beszédtémátok, a szex pont jó lesz 1. randira is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!