Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy el tudjon felejteni legalább egy időre?
Van egy fiú. A legjobb fiú barátomnak tartom, csak az a gond, hogy ő többet érez irántam barátságnál... Már kétszer megmondtam neki, hogy én nem úgy szeretem, mint ő engem, de nagyon szeretem, mint barát. Egyik nap mondta barátnőmnek, hogy még mindig nincs túl rajtam, nem volt, és nem is lesz... És én nem szeretném azt, hogy feleslegesen szenvedjen... Nem látok esélyt arra, hogy bármikor is több lenne számomra barátnál. Ő mindig küld üzenetet, és kihív beszélgetni. És nem szeretném, hogy még jobban szeressen, és nem szeretném megbántani még egyszer, mert nagyon fontos nekem. Mit tudok ezzel csinálni, hogy ne legyen neki olyan rossz?:(
A válaszokat előre is köszönöm.:)
Bonyolult...
Ha megszakítod vele a kapcsolatot, akkor megzuhan a srác , nem kicsit...
Ha meg nem akkor marad minden a régi.
Ha tanácsolnom kéne valamit , akkor én azt tenném ,hogy segítek keresni neki egy barátnőt.
Mi az ok, ami miatt nem tudsz rá pasiként nézni?
Amúgy hosszútávon az lenne a legjobb megoldás, ha megszakítanátok a kapcsolatot. Nagyon fog neki fájni, az biztos, de amíg mellette vagy és kedves vagy vele, esetleg néhanapján átöleled, találkozóra hívod, addig reménykedni fog. Nyilván szereted őt és valamilyen szinten fontos neked, de most helyezd őt saját magad elé, és vess véget ennek a 'barátságnak'. Ez lesz a legjobb mindkettőtöknek.
Szerintem ez már nem annyira rajtad múlik... Megmondtad neki, innentől neki kéne megértenie, feldolgoznia. Voltam hasonló szituban, mindkét oldalon (lány vagyok), a fiú jól vette, bár gondolom nem ugrált örömében, de aztán próbálkozott mással is, mikor meg én voltam a "szenvedő" fél, azon nyomban kiábrándultam a srácból.
Utasítsd vissza a találkákat (ne túl bunkón, de ne is túl kedvesen) légy kicsit közömbösebb, ne pátyolgasd, ha eddig tetted volna, mert ő a szimpátiádra, szánalmadra is játszik szerintem (messziről nehéz megmondani).
Idő kérdése, és főleg rajta múlik, de akár megmondhatod neki, hogy nem szabad ilyen miatt emésztenie magát, mert teljesen fölösleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!