Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, miről beszélgessek vele?
Fiúk,ti miről szerettek az exetekkel beszélgetni,vagy mi az,amitől "ráéreztek",hogy naa hát mégis csak jobb volt együtt,és észrevenné,hogy megváltoztam? (persze ilyenre csak olyan tud válaszolni,aki volt már hasonló szituban.)
Találkozni még nem szeretném elhívni,bár jó lenne,de szeretném,ha feloldódna a társaságomba skyepon keresztül,hogy minden olyan legyen,mint régen,hogy fesztelenül és jóízüen tudjunk beszélgetni.
Mennyire jók az olyan dolgok,mint pl. a beszélgetés legjobb részénél lelépni,hogy ilyenkor elgondolkodik,hogy nahát de jó volt vele beszélni,szívesen beszélgetnék vele máskor is?
Hogyan tudnám visszahódítani?
16L
Olyan tanácsokat nem kérek,hogy felejts el,stb.. én hiszem,hogy lehet jobb is,mint volt,és nem azért szakítottunk,mert nem szerettük volna egymást,de azóta szerintem már nem szeret,de barátnője nincsen,kavargatni se láttam senkivel sem.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!