Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan smároljam le?

Figyelt kérdés
járok egy fiúval és nem tudom hogyan smároljam le,mi lenne az erre legmegfelelőbb pillanat.És azt se hogy mit csináljak ha meglepi a dolog,és elhúzza a fejét.Én már nagyon akarnám,de sose jön össze.MIT TANÁCSOLTOK RÉSZLETESEN A CSÓKRÓL?
2009. márc. 23. 16:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Nézz mélyen a szemébe kicsit közeledj hozzá, de ez az ő feladata lenne, hogy megtegye.
2009. márc. 23. 16:19
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát nem is tudom erre mit mondjak...az nem lehet hogy a fiud nem akar veled csókolózni??

Tipp( saját tapasztalat): Öleljétek át egymást és amikor ugy gondolod tedd meg, velem is ez volt mármint hogy nem mertem lesmárolni a barátnőmet... de eljött az ideje és nagyon jó volt :)

Szorítok nektek!!

2009. márc. 23. 16:38
 3/7 anonim ***** válasza:
bárcsak nekem is a bnőm aakarta vna elöször,mert én nem mertem:Ssztem nyugodtan hajolj oda és smárold le(ha már smároltál) és biztos örülni fog.és nem fogja elhúzni a fejét:P
2009. márc. 23. 16:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem azon ne aggodj hogy elhuzza a fejet, ha egyut jar veled, akkor biztos te is tetszel neki, es meglepo lenne ha nem szivesen csokolna meg, lehet hogy csak szegyenlos.

Ha adsz neki egy szajrapuszit es a hejett hogy rogton elvenned a fejedet csokold meg az ajkait az ajkaiddal, es finoman probald tovabb vinni. Ha erzed hogy bekapcsolodik, akkor fojtathatod.

2009. márc. 23. 23:45
 5/7 anonim ***** válasza:
hát ha már együttvagytok és egészséges átlagos fiú:) akarni fogja és jó esetben leszűri a helyzetből hogy ezt azér émgis neki kéne. keressetek valami kellemes pillanatot suli után vagy amikor ketten vagytok és rajta:)
2009. márc. 24. 02:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Az a helyzet,hogy begbeszéltük hogy átjön,át is jött,elmentünk egy erdőbe,beszélgettünk,néha egy kis csend lett(:D),és én annyira féltem a smacitól,hogy már nem is akartam csókolózni a fiúval,szal nagyon féltem.Szóval,amikor volt pár csendes pillanat,én annyira féltem és elakartam kerülni a dolgot,hogy mindig elkezdtem nevetni,vagy viccelődni.Gondolom most totál lúzernek néztek :D,de hát nem tehetek róla,még soha nem smároltam...Aztán éppen megint ijen csönd volt,én elkezdtem hülyülni XD,és beakartam felyezni a szavamat,de arra már nem volt idő,mert ültünk egy nagy fán,és egyszercsak irtó hirtelen megcsókolt!Nagyon meglepődtem,persze tök jó volt,csak nagyon meglepő,mert azthittem annyira félek,meg ő is,hogy nem lesz semmi...Szóval nem volt szügség a tanácsaitokra :)Persze mindenkinek köszönöm mert akkor amikor a kérdést írtam,azt gondoltam télleg szügségem lesz pár jótanácsra.Na,ennyi lenne.
2009. ápr. 24. 19:07
 7/7 anonim válasza:
Mikor kinos csend van.
2017. jan. 10. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!