Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok ha meglátnátok így az exetek?
Adott a következő helyzet. A fiú és a lány 1 évig jártak nagyjából. Kb 7-8 hónapja szakított a lány a fiúval mert már nem szerette. A fiú akkor a következőképpen nézett ki: vézna, nagyon átlagos kinézet, semmi stílus, nem túl jó öltözködés, tehát nem igazán adott magára. A szakítás óta nem látta a lány a fiút, képen sem. Most így néz ki a srác: Új divatos frizura, divatos jól kinéző (úgymond menő) cuccok (ne rózsaszín pólóra és vasalt hajra gondoljatok, hanem úgy férfiasan divatos minden), szálkás test (nem agyon gyúrt, hanem szép izmos), sokkal ápoltabb külső. Tehát lányok: ha meglátnátok így az exetek, mit szólnátok?
ui: 20 év körüliek mindketten.
"azt hogy
b*zdmeg :D ezt elb.asztam. milyen jó pasi lett"
Végre valaki őszintén beismeri, hogy csak a külső számít.
De megnéznék egy ilyen helyzetet, komolyan. A csaj arcára lennék kíváncsi, hogy mégis mit szólna ilyen helyzetben. Persze mindenki azt írja, hogy nem érdekelné, biztos oka volt, hogy szakított vele stb. de k.rva nagy pofon lenne ez az egójuknak.
Remélem nem hipotetikus a kérdés és a leírt szitu tényleg meg fog valósulni, vagy már meg is valósult.
nem CSAK a külső számít :D de nyilván azért belegondolnék, milyen menő lenne mellette lenni most. :D igen, nagyon fontos a külső, de nem kell tökéletesnek lennie valakinek hogy tudják szeretni :D
első voltam.xd
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:36
Nem hipotetikus. Rólam van szó és az exemről (én vagyok a fiú). Ő volt az első komoly barátnőm és eléggé megviselt mikor szakítottunk, de aztán erőt vettem magamon és gyökeres változásokon ment keresztül az életem (amint írtam főleg a külsőm, de viselkedésben és hozzáállásban is változtam). És nem, nem azért mert vissza akarom szerezni, eszem ágában sincs összejönni vele, csak kíváncsi lennék mit szólna ha meglátna, mert bizony amíg jártunk addig is párszor megemlítette finoman hogy változtathatnék a külsőmön itt-ott, de ezeket elengedtem a fülem mellett, gondolva, ha eddig jó voltam így ezután is jó leszek :)
14:48-as vagyok.
2férfi volt az életemben eddig, ha a másodikra gondolok, az csinálhatna akármit, akkor sem érdekelne. Mert egy patkány volt, ezért is szakítottam vele. Sajnálnám a külseje miatt esetlegesen rátapadó lányokat.
Ha az elsőre gondolok, érte már oda lennék, mindig rendes, figyelmes és korrekt volt velem.
Hát igen, attól függ, miért szakítottunk, illetve hogy váltunk el végül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!