Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A fiúk mért gondolják, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk mért gondolják, hogy nagyobb szabadság jár nekik mint a lányoknak?

Figyelt kérdés

Sok fiú azt állítja hogy, nekik nagyobb szabadság jár ,mert elvégre fiúk.Ha meglátnak egy csinibabát, egyből lehet neki cuppogni meg fütyülni, buliban pedig nyomulni rájuk és fogdozni a csajokat.(annak ellenére hogy párkapcsolatban élnek, ami jól működik)

és minderre az indok : Fiú vagyok!de kérdem én?én is egy csini lány vagyok, sok fiú ugrál körül akármilyen buliba megyek, mégis van bennem annyi hogy elzavarom őket!a fiúk mért nem tudják mindezt megtenni??

2009. márc. 22. 22:02
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

persze vannak kivételek.csak sajnos kevés..

igen.szerintem is elvárhatnám ezt tőle..ez lenne a minimum..!

köszi a válaszokat

2009. márc. 22. 22:21
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

archetipus....a ferfi legfobb celja h szorja magvait.... a noe meg hogy befogadja.

viszont szerintem is furcsa h rengeteg fiu ismerosom azon a velemenyen van h 1 no legyen huseges es minimum 90% h azonnal kidobnak a baratnojuket ha megcsalja oket. viszont tobbseguk mar megcsalta a baratnojet, sot, nem is 1szer. de az rendben van.

"ilyenek a ferfiak" es ezzel minden meg van magyarazva -szerintuk. es hogy ok "nem tehetnek rola" hat tehetnek csak nem akarnak.

bocsanat az altalanositasert,a fentiek csak Azokra a ferfiakra vonatkozik. kinek nem inge, ne vegye magara. ;)

2009. márc. 22. 22:22
 13/18 A kérdező kommentje:
Pontosan..le merném fogadni, ha én csinálnám ezt, egy másik pasival ..akkor egyből szét lenne verve a pasi..mert rám nyomult..ő meg játszaná a sértődött kisfiút akit úgy megbántottam hogy jajj..ebben nagyon tudnak..fordított esetben.. :)..
2009. márc. 22. 22:25
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

nem normális ha egy srác ezt csinálja. nem mondom h a barátom sose néz meg egy csajt se és h becsukja a szemét ha dekoltázs kerül a látószögébe, de ilyet sose tenne. már akkor is lelkiismeret furdalása volt, amikor poénból rávágott egyet az osztálytársa fenekére :D nem hitte el h nem haragszom :D

és hogy miért ilyen? egyszerű a válasz: szeret, és tudja h pár óra testi örömért másfél évet, lelki társat, szerelmet és barátot veszít el egyszerre

2009. márc. 22. 23:46
 15/18 anonim ***** válasza:
42%

Ismét csak gratulálni tudok az általánosításokért. Azért mert (jellemzően) a fiatalabb korosztály ezt csinálja, azért nem kéne minden hímet büntetni, nem bírom, amikor az ilyen diszkós kocsmás "belemarkolokaseggedbe" típusú marhák után általánosítanak.

Én is férfi vagyok és nem gondolom azt, hogy több szabadság járna, nem markolok bele idegen nők seggébe és nem fütyülészek senki után sem (de ez nem azt jelenti, hogy nem nézek meg egy szép nőt, csak ezt megint szeretik nagyon félreérteni a nők..)

Szóval attól függetlenül, hogy jó pár ilyen idióta van, nem kell általánosítani. Igazi férfiakat kell keresni, ennyi a titka. 24/F

2009. márc. 23. 01:51
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
az igazi férfi az aki nem csukja be a szemét ha pl egy dekoltázst lát.
2009. márc. 23. 07:43
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát én fiú vagyok 19 éves de ezt nem értem miért járna nekik nagyobb szabadság? Ha a pasid azokat csinálja amit írtál ( főleg a cuppogtatni fogdosni stb ez már rég nem illik , az eleje h fütyülni stb ez még el-elmegy mert hát a haverok buli fanta... de a többi az már égő ... ) akkor már minimum számonkérném tőle hogy miért cisnálja.
2009. márc. 23. 11:52
 18/18 A kérdező kommentje:

Héé bocsi de írtam hogy vannak kivételek!nem feltétlenül minden fiúra értettem!ű

igen..és hát ez nagyon rosszul esik..!de nagyon szeretem..:(

nem tudom mi tévő legyek, mert ha számonkérem úgyis csak civakodás lenne a vége, és azt meg nem szeretném.

minden esetre köszönöm a tanácsokat!

2009. márc. 23. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!