Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak a párodnak olyan rossz szokásai, amit utálsz?
Ha igen, mik azok?
Kort és nemet is légyszi...
midnen úgy tökéletes ahogy ő elképzeli, ha ő mérges, akkor az egész világ rossz és mindenki bűnhödjön, másokon tölti ki a mérgét, kiforgatja amit mondok neki.
18/L
hm..
A legrosszabb szokása a beteges hazudozása.
19/L
-mindent 600x kell neki elmondani, mindent elfelejt
-kicsit lassu a felfogása néha
-horkol
-állandoan fáradt
-soha nem csinálunk semmit, csak akkor amikor már kiabálok vele és sírok, h nem birok otthon ülni.
-ahogy eszik,iszik
-cigizik
-koszos ruháit a tisztákhoz teszi
-mindent nekem kel csinálnom
20l
19:11-es, ti miért vagytok együtt, mégis?
Tulajdonképpen majdnem mindent utálsz benne olyan dolgol közül ami mindennap van egy ember életében.
Válaszom: Jelenleg nincs olyan szokása amit kimondottan utálok, vagy ne bírnék elviselni. Azzal idegesít néha hogy ha unatkozik kötegedik picit?D De jól szórakozok ezen is végül mert hamar leoltom. Én sem vagyok tökéletes:)27/N
Ti aztán jól bírjátok a kiképzést, én mondom.
Engem állandóan ütlegel, mert idegbeteg szegénykém, de hát akkor is szeretem. :) Imádom a szado-mazot.
29N
19:48 vagyok.
Bocs az előző címzettje nem 19:29, hanem 19:39
Elütöttem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!