Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem érzem úgy, hogy hiányozna,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érzem úgy, hogy hiányozna, pedig nagyon szeretem, miért van ez?

Figyelt kérdés
Van egy pasi, 4 hónapja ismerem, többé nem fogunk találkozni, nem volt köztünk semmi, de nagyon megszerettem, mégsem érzem úgy, hogy iszonyaz hiányzik, pedig szívesen lennék vele, csak nem érzem azt, hogy vége, pedig vége, igaz el sem kezdődött, de mégis vége, lehet kicsit hülyén fogalmazok...:S
2011. jún. 16. 14:44
 1/6 anonim ***** válasza:
mi a kérdés?
2011. jún. 16. 14:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát, hogy miért nem érzem azt, hogy hiányzik?:O
2011. jún. 16. 14:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem hiányzik, mert nem fogod fel, hogy soha többé nem látod. Illetve mert nem volt köztetek semmi, nagyon nincs is mi hiányozzon.
2011. jún. 16. 14:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Ill. ha valaki volt/van hasonló cipőben, írhatna véleményt tapasztalatot...uhhh:(
2011. jún. 16. 14:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Voltam hasonló helyzetben egy kedvas csajjal, 2hete ismertem meg amikor elköltöztek.. 150kilóméterre. De azóta is rendszeresen tartjuk a kapcsolatot, baráti szinten (msn, face stb.) meg kb 1 havonta találkozgatunk.

Nem vagyok belé szerelmes, meg semmi. Van barátnőm, neki is van palija., bár amikor elköltöztek lehet több is lehetett volna..:)

2011. jún. 16. 14:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Ugyan ebben a cipőben vagyok...

Köztünk sem volt semmi,de láttuk egymást többször is...Beszélgettünk is egy keveset,de már hetek óta nem láttam...Hiába nézem a facebook adatlapját írni nem merek neki,de ha a képét látom elolvadok és sírva fakadok...

2011. jún. 16. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!