Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy sráccal akivel 3 hónapja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy sráccal akivel 3 hónapja beszélgetek neten keresztül, nem tudom mennyire gondolhatja komolyan?

Figyelt kérdés

Társkereső oldalon ismerkedtünk meg.19 évesek vagyunk egyikünknek sem volt még komoly kapcsolata,mondta,hogy nem nagyon van önbizalma,bár nekem sem sok.

De együtt bár még neten keresztül,de jól érezzük magunkat.Telefonon is beszélgetünk. 200 km-re vagyunk egymástól(,ugyhogy ennek is lesznek nehézségei),de szerintem ha mindketten szeretnénk nagyon akkor működhetne.

A srácok tényleg nem figyelnek ilyen részletekre?Mármint,hogy ne csak akkor írjon,ha én írok neki.Én már mondtam,hogy erőltetni nem akarom,de erre ő azt mondta,hogy egyáltalán nem erőltetem.ugyanis csak akkor ír nekem,ha én írok először neki .Akkor kis érdeklődő,bár néha megkérdőjelezem,hogy tényleg oda is figyel-e,amit mondok neki.

2009. márc. 22. 19:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezhetnéd h miert mindig neked kell irnod.. aztan majd kiderul h mit mond. inkabb a tavolság lesz maceras..
2009. márc. 22. 19:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

hát én nem mennék bele ebbe...200km nem hinném hogy ezen a kerületen belül ne lenne egy normális pacák...bár a szerelem nem távolságfüggő de azért na...én nem mennék bele

meg a másik nekem van pár ilyen ismerősöm aki totál fosik a csajoktól és mindíg mikor kérdezem hogy mikor lesz már normális nőd...mindíg az a válasz hogy "óóó most van egy csaj akivel msn ezek igaz 150km-re lakik demár alakul" szóval a helyi csajoktól fosik de egy 200kmre lévő csajtól nem azér ezt nem értem...

szóval gondold meg bár ez egyedül a te döntésed

24/f

2009. márc. 22. 19:38
 3/4 anonim ***** válasza:
én neten ismertem meg a barátom több mint egy éve együtt vagyunk ,kezdetbe egyikünk se gondolta komoylna hisz internet volt habár ő irt mindig lám de lehet h nemnézi h ki van fenn stb próbáld meg nem veszthetsz vele semmit amúgy ah nem volt komoly kapcsolata habár köztünk csak 40 km van de néhe örlükm neki h van köztünk távolság van egy barátnőm aki ugynaannyi idej van együtt a barátjával és egyfolytába veszekednek mi meg nem mert nemlátom minden nap mint a barátnőm ..én szurkolok nektek
2009. márc. 22. 19:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Felejtsd el. Komolytalan. Te is érzed, hogy csak te akarod ezt a kapcsolatot.

Én a chat.hu-n ismertem meg az exem. 2 hónap chat, msn. 205 km. Összejöttünk. 2 hónap múlva kidobott, mert nem feküdtem le vele és mert nagyon beleszerettem.

2009. márc. 22. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!