Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy én egyfolytában dicsérem a párom (milyen jól néz ki) ő meg nagyon ritkán?
Figyelt kérdés
16 vagyok lány: egyfolytában mondom pasimnak h ilyen szép a szeme meg jol néz ki meg minden, ő meg elég ritkán dicsér engem pedig elvileg szeret! fél éve vagyunk együtt!2009. márc. 22. 16:00
1/5 anonim válasza:
Nagyon egyszerű: azért van, mert nem vagyunk egyformák.
2/5 anonim válasza:
Fél év alatt szerintem nekem kevesebb, mint 10szer mondta, hogy szép vagyok. De akkor volt súlya. Ez nem azt jelenti, hogy nem tetszel neki, csak vannak férfiak, akiket zavarba hoz a túlzott érzelgősség. Az én párom pl azt se sűrűn mondja, hogy szeret. Ezek az elején nagyon zavartak, de azóta megértettem, hogy ő egész egyszerűen ilyen.
3/5 anonim válasza:
nálunk ugyan ez van.6éve vagyunk együtt,de nálunk is inkább én bókolok.ilyen,ez van.
4/5 anonim válasza:
A legkedvesebb dicséret, amit pasitól kaptam: mekkora segged van, ideje lenne tornázni kezdened...Inkább ne is dicsérjen, csak ilyet ne hallj a szájából...
5/5 anonim válasza:
engem is ritkan dicser,agyooon! neha meg fel is hanytam neki, erre o hogy nem kell engem agyondicserni, csak elbizom magam.
de masok elott nagyon szepen beszel rolam, neha visszahallom es ki vagyok akadva. de elottem sose mondja :)
lassan 3 eve egyutt vagyunk es 1 olyan nap volt amikor sokat dicsert (1 eskuvon, tatva maradt a szaja h hogy neztem ki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!