Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy derítsem ki, hogy miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy derítsem ki, hogy miért változott meg? (magyarázat lent)

Figyelt kérdés

A barátommal másfél éve vagyunk együtt,és eddig minden rendben volt közöttünk.Sajnos a munkája miatt csak hétvégenként tudunk általában találkozni,de eddig sokat beszéltünk nagyon telefonon.Több órát naponta.Tudom,hogy sokaknak ez hülyeségnek tűnik,de nekem sokat jelentett,hogy mindig hívott,mert ebből láttam,hogy fontos vagyok neki és hogy hiányzom...Utoljára szombaton találkoztunk,akkor még minden rendben volt,utána megint elköszöntünk egymástól,és nem értem miért,de elmaradoznak a hívások...Szinte egyáltalán nem hív,vagy ha igen,1-2 percet beszél,utána lerakja...Ha én hívom,általában foglalt (ez nem furcsa önmagában,mindig sokat beszél a barátaival,szüleivel is,mert velük is ritkán találkozik),de ha visszahív,akkor kb. 1 perc után leráz...Nagyon ideges vagyok,mert nem értem mi történt...Arra is gondoltam,hogy talán van valakije...Vagy csak már nem szeret...Szerintetek mit csináljak,hogy derítsem ki,hogy mi a helyzet?Tudom,hogy az lenne a logikus,ha őt megkérdezném,de az a baj,hogy elég nehéz vele az ilyesmit megbeszélni,mert sokszor mikor valami problémát akarok vele megbeszélni,azt mondja,hogy csak felfújom meg hisztizek a semmin,mert olyan dologról van szó,amit ő nem tart fontosnak,vagy esetleg észre sem vett...Légyszi segítsetek és ne tartsatok valami hisztérikának aki uralkodni akar a pasiján,mert ez egyáltalán nem így van,sőt...Önmagában nem az zavar,hogy nem beszél velem órákat minden nap,hanem az,hogy aggaszt,hogy nincs-e valami komolyabb oka ennek a hirtelen változásnak...

23/L

2011. jún. 15. 15:03
 1/9 anonim ***** válasza:
T-mobilos a barátod? Mert akkor érthető, hogy miért nem hív.
2011. jún. 15. 15:12
 2/9 anonim ***** válasza:
Oszinte leszek veled, nekem egyszer volt ilyen es akkor az akkroi baratom randizgatott mas csajjal.. mondjuk nekem annyibol volt mas h en akkor kulfoldon voltam, de a lenyeg ugyanaz.remelem nem ugyanaz lesz veletek mint velunk anno...en szurkolok!23L
2011. jún. 15. 15:16
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem,nem T-mobilos...És ingyen beszélünk egymással,úgyhogy az sem lehet az oka,hogy nincs pénz a kártyáján,vagy ilyesmi...Teljesen tanácstalan vagyok.:S
2011. jún. 15. 15:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ne aggódj. Az én barátomnak is volt már egyszer-kétszer ilyen, hogy egyszerűen egyedül akart lenni a gondolataival (szintén távkapcsolat, és általában mi is fél-1 órát beszélünk telefonon naponta). Nem velem volt gondja, hanem nem is tudta igazán, csak rossz kedve volt, és a pasik nem szeretnek az ilyen bizonytalan dolgokról beszélni. Aztán egy hét után eljött hozzám, és azt se tudta, hogy bújjon, meg hogy mutassa meg, hogy mennyire szeret. Sokkal többet mond szerintem, hogy akkor milyen, amikor együtt vagytok. De én is így reagáltam először, csak később jöttem rá, hogy addig kár aggódni, amíg élőben érződik, hogy szeret :)
2011. jún. 15. 16:12
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást,remélem nálunk sem lesz baj ...:)
2011. jún. 15. 16:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is épp ilyen kérdést akartam feltenni viszont nálunk ez már lassan 3 hete van így. Épp azért lett ő a párom mert azt éreztem törődik velem. Külföldön él augusztusban jön haza. Találkoztunk kb 1 hónapja akkor tényleg azt éreztem, hogy szeret elengedni sem akart. Eddig mi is rengeteget beszéltünk viszont 3 hete alig. Rákérdeztem mi a baj mi történt semmi válasz még én lettem lecseszve, hogy felfújok mindent. Mondtam neki ha nem akarja ezt az egészet akkor fejezzük be. Nem akarta, hogy vége legyen. Ahogy az előző válaszoló írta az a fontos amikor találkoztok akkor milyen. Én most várok és agyalok úgy érzem megint le vagyok szarva... vagy csak én fújom fel? Nem tudom és augusztus még olyan messze van. Bulizni ugyanúgy eljár. Arra ráér rám meg van kb 15 perce minden másnap mikor eddig minden nap órákat beszélgettünk. Ő biztos benne, hogy megvárom én már nem vagyok ennyire biztos magamban. Neked kedves kérdező nem tudok válaszolni és bocsi csak muszáj volt kiírnom magamból :).
2011. jún. 15. 17:52
 7/9 A kérdező kommentje:
húú hát akkor neked sem lehet túl könnyű...És ti mióta vagytok együtt és mennyi idősek vagytok,ha nem titok?:)
2011. jún. 20. 21:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát ez nálunk elég furcsán történt túl hosszú lenne leírni :). 2 éve ismerem viszont csak 4 hónapja vagyunk ''együtt'' mert a távolság továbbra is megvan 2000km szóval nekünk a beszélgetés elég fontos lenne... Én 21/L vagyok ő 23/F.
2011. jún. 21. 19:10
 9/9 A kérdező kommentje:
Mi megbeszéltük a problémát,annyi volt a gond,hogy sok gondja volt a munkahelyén...Szerencsére most már minden a régi,remélem nálatok is rendeződik!
2011. jún. 22. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!