Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy derítsem ki, hogy miért változott meg? (magyarázat lent)
A barátommal másfél éve vagyunk együtt,és eddig minden rendben volt közöttünk.Sajnos a munkája miatt csak hétvégenként tudunk általában találkozni,de eddig sokat beszéltünk nagyon telefonon.Több órát naponta.Tudom,hogy sokaknak ez hülyeségnek tűnik,de nekem sokat jelentett,hogy mindig hívott,mert ebből láttam,hogy fontos vagyok neki és hogy hiányzom...Utoljára szombaton találkoztunk,akkor még minden rendben volt,utána megint elköszöntünk egymástól,és nem értem miért,de elmaradoznak a hívások...Szinte egyáltalán nem hív,vagy ha igen,1-2 percet beszél,utána lerakja...Ha én hívom,általában foglalt (ez nem furcsa önmagában,mindig sokat beszél a barátaival,szüleivel is,mert velük is ritkán találkozik),de ha visszahív,akkor kb. 1 perc után leráz...Nagyon ideges vagyok,mert nem értem mi történt...Arra is gondoltam,hogy talán van valakije...Vagy csak már nem szeret...Szerintetek mit csináljak,hogy derítsem ki,hogy mi a helyzet?Tudom,hogy az lenne a logikus,ha őt megkérdezném,de az a baj,hogy elég nehéz vele az ilyesmit megbeszélni,mert sokszor mikor valami problémát akarok vele megbeszélni,azt mondja,hogy csak felfújom meg hisztizek a semmin,mert olyan dologról van szó,amit ő nem tart fontosnak,vagy esetleg észre sem vett...Légyszi segítsetek és ne tartsatok valami hisztérikának aki uralkodni akar a pasiján,mert ez egyáltalán nem így van,sőt...Önmagában nem az zavar,hogy nem beszél velem órákat minden nap,hanem az,hogy aggaszt,hogy nincs-e valami komolyabb oka ennek a hirtelen változásnak...
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!