Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kivettem a könyvtárból egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kivettem a könyvtárból egy könyvet, a párom tiltja, hogy olvassam. Miért?

Figyelt kérdés

címe: Minden férfi hűtlen, avagy mégsem?

a könyv házasságkötés utáni hosszú távú kapcsolatokat ír le, hogyan gondolkodik egy férfi.

mi 3 éve vagyunk együtt, a kapcsolat komoly.

van ötlet miért nem hagyja olvasni?

2011. jún. 15. 14:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

De aranyos!

Talán mert ebbe a könyve csak azt ecsetelgetik, hogy ez meg az a jele annak, ha a férfi megcsal. Pedig az ilyen "jelek" nagy része egészen másra is utalhat.

Talán azt hiszi, hogy egy ilyen könyv elolvasása után bizalmatlanabb leszel vele.

Vagy már azt is hiszi, csak mert kivettél egy ilyen könyvet. Miért olvasol ilyet, ha amúgy bízol a párodban?

2011. jún. 15. 14:41
 2/12 anonim ***** válasza:
mert az a könyv tönkrefogja vágni a kapcsolatotokat azért :D szerintem se olvasd el, senkinek sem ajánlom az ilyen könyveket mert a vége az lesz hogy egy nagy forever alone leszek, mint a kör, csak 7 nap mulva nem samara jön el érted hogy kinyirjon hanem 7 nap mulva nem lesz soha többé normális kapcsolatod, átok, és nem csak a mindne pasi hütlen könyv, a minden nö hütlen könyv is, a hogy szakits könyv a hogyan vedd észre, az összes ilyen témáju könyv egy szenny, amit egy depis ironő irt, nem szabad ezeket elolvasni mert meghalsz!!!!!
2011. jún. 15. 14:53
 3/12 anonim ***** válasza:
A 2.-nak igaza van, még ha kicsit hülyén is adta elő. Tönkreteszi a kapcsolatotokat, mert úgyis találsz rajta vmi "jelet", elkezdesz féltékenykedni, és a végén tényleg megcsal v elhagy.
2011. jún. 15. 15:02
 4/12 anonim ***** válasza:

Elolvashatod, ne nem kell minden baromságot elhinni amit írnak. Sajnos tényleg sokan megcsalják/nák a párjukat ha lenne rá lehetőség. :S

Neked kell ismerni, hogy mennyire hajlamos rá, mennyire kell neki szerelem a szexhez.

2011. jún. 15. 15:21
 5/12 A kérdező kommentje:

lehet tényleg nem kellene olvasnom

miért lép félre a férfi?

első válasz:

"mert lehetőség van rá"

2. ha unatkozik

3. ha a feleség terhes

4.hosszú betegségből kilábal

5.ha öregedik

6.ha végzett valami nagyobb szakmai kihívással

7.amikor jól megy neki

8.ha részeg, drogos

9.ha az asszony dolgozik

10.kalandvágy, kihívás (megússza e)

11.ha hosszú ideig nincs otthon

12.hiányzik neki, hogy csábítsák őt

13.boldogtalan az asszony mellett

szóval adódik a kérdés, miért nem lép félre....

2011. jún. 15. 15:27
 6/12 anonim ***** válasza:
Na látod. Pont ezért nem kell az ilyen szennyeket olvasni. Valami feminista k*rva abból kap sok pénzt hogy a sok másik hü*lye nőnek bemagyaráznak minden hülyeséget, amit még el is hisznek, és csodálkoznak ha tényleg megtörténik. Az meg a másik hogy egy kalap alá vesz 3 milliárd embert vagy nemtudom mennyi férfi van a Földön. Igen, mert végülis biztos minden férfi ugyanolyan... :D
2011. jún. 15. 15:58
 7/12 mimano ***** válasza:
Látom csak engem zavar, de akkor megkérdezem: mi az, hogy MEGTILTJA?
2011. jún. 15. 16:15
 8/12 anonim ***** válasza:
Hát igen ha nekem valamit a pasim megtiltana... Azért is csinálnám :D Viszont ebben az esetben azt a könyvet szerintem se olvasd el mert tényleg beléd magyaráz minden hülyeséget ahogy láthatod már most ezen gondolkozol miért...
2011. jún. 15. 17:37
 9/12 anonim ***** válasza:

Szerintem a pasid túl korlátolt gondolkodású. Vannak ilyenek.

32 F

2011. jún. 15. 19:03
 10/12 anonim ***** válasza:

az a baj, hogy ez a kkönyv hat már a tudatalattidra, te modntad rögtön az első válasz, az magyarra forditva ezt jelenti:

" elkell hagynod, mert megcsal, megcsal, ha csettintek akkor féltékenységi rohamod lesz "

ezek a könyvek hipnotizálnak pedig észre sem veszed, 10 oldal után neked felse tűnik de az agyad 5 éves szinten lesz, " fuj fijú" / " fuj lány"

az ember az ember feminizmus ( ami azért született, hogy a nők egyenlőséget nyerhessenek de ma már teljesen mást jelent) / himsovinizmus. teljesen hülyeség, az ember az ember, önálló gondolkodással bír mindenki, saját személyiségek vannak ízlések stílusok, olyan nincs hogy nemből fakadóan elutasítja a monogám életet, de olyan van, hogy valaki fa*kalap/ ribanc és megcsalja a párját, ezt nem képes nagyon sok ember ( legfőképp nők) megérteni

2011. jún. 15. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!