Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Csak azt ne mond hogy változzak meg! Már késő. Nem tetszenek a lányok akiknek tetszem. Az teszik ha egy lánynak nem tetszenek az olyanok mint én. Sőt alap hogy olyanok mint én, ne tetsszen neki. Viszont nagyon egyedül vagyok.
Hát itt senki nem normális. ÉS ez itt nem kérés mint amúgy ha idézet lett volna.
Egy kis segítséggel már rontottak a dolgon. Anyám az egész személyes összes titkát elmesélte, és az egész családomnak is baráti tárasságomnak is tudom az összes titkát.
Igaz vagy még vagy száz másik emberét is.
Ezzel akartak segíteni is.
Nem azért, de azzal, hogy elmesélik a titkaikat ööö mivel segítenek azon, hogy legyen egy nőd?
Ez meghaladja a képességeim bocs.
Rám akkor szokták nagy elő szeretettel azt mondani hogy hadarok, ami amúgy nem ritka mellesleg, ha éppen villám gyorsan és kristálytiszta artikulációval mondok/kérdezek valami fontos és sürgős dolgot.
+Szívdöglesztő tulajdonságok, mi?+ Hol? Mi?
DE ha még kell a társaságom, hogy az összes titkom eláruljam, akkor várnod kell kb 10-15 percet.
Mivel egy jól nevelt, aranyos, jó fej gyerek vagyok megyek elmosogatni :P (ennek a fele a se igaz:P már nem merek veled viccelődni :P )
itt a tarkóm tessék :D
És 5 oldal óta, csak megijedtem egy fiús szófordulat mait. :S
És hát elég lányos is vagy az tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!