Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalásnak számítana az, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásnak számítana az, ha a barátod/barátnőd olyan dolgokról hülyülne MSN-en valamilyen ellenkező nemű ismijével, hogy pl. mit csinálnának, ha együtt aludnának?

Figyelt kérdés

Remélem annyira nem kacifántos a kérdés.

Természetesen a párod és az ismije tisztában lennének vele, hogy csak hülyülnek és semmi komoly nincs benne.

Mit szólsz ehhez?

2009. márc. 21. 16:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát.. Ha nem is megcsalásnak számítana, elmondom a személyes véleményem. Már megbocsájtottam egy olyan megcsalást, ami "személyesen" történt, és csak az újabb összejövés előtt tudtam meg 2 héttel. Nem foglalkoztatott, imádom mai napig a lányt (barátnőm). AZONBAN! Ha ilyet csinálna bárkivel is, csak msn-en, természetesen pasival, az nagyon rosszul esne egy ilyen megcsalás után, mert kegyetlen érzés tud lenni hogy én VALÓBAN tervezgetem azt a pillanatot amikor majd együttaludhatunk és lehet egy csodás esténk, erre jön egy csávó, és fél óra alatt lezavarják msn-en.. Hát az ilyentől falra tudnék mászni...

17/F

2009. márc. 21. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!