Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen ajándékot vegyek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ajándékot vegyek a barátomnak ballagásra?

Figyelt kérdés
Lesz a barátom ballagása és venni szeretnék neki valami olyan ajándékot ami személyes és kapcsolódik kettőnkhöz. Viszont nem tudom milyeneket szoktak ballagásokra venni. Még nem voltam ilyen helyzetben. Lécci segítsetek. Ti mit vennétek.
2011. jún. 12. 22:20
 1/4 Burny bácsi ***** válasza:
Guminő héliummal töltve, hosszú madzagon, hogy mindenki jól lássa. Felejthetetlen ballagás lesz:)
2011. jún. 12. 22:23
 2/4 anonim ***** válasza:
egy üveg vodkát.......amit ketten isztok meg
2011. jún. 12. 22:24
 3/4 A kérdező kommentje:

Burny bácsi: sajna én nem fogom azt alkalmazni ;) vmi értelmeset akarok bocsi :D

Tarmi Rićmi: az majd este lesz :D vagy nem... nem vagyunk valami piások :)

2011. jún. 12. 22:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Sex Hunting társasjátékot...felejthetetlenül megkoronázza az estéteket... ;-)
2011. jún. 12. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!