Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, miért nem akarja, hogy tudjam, hogy bámul?
Akkor kapja el a tekintetét,amikor látja,hogy mindjárt ránézek....Hmmm..
Ha meg én bámulom őt,nyilván addig,amíg rám nem néz,akkor csak pár másodpercig néz,és lesüti a szemét.
Ez az egyik eset.
A másik fiú meg direkt bámul,ő meg miért csinálja???Van barátnője.Ha ránézek,akkor sem fordul el,sőt addig bámul,amíg rá nem nézek....NA??
Látod erre nem tudok választ adni!
Engem zavar,hogy nemcsak engem néz a csaj!
Így lehet,hogy akkor is így tennék,ha szabad lenne.
Szerintem próbálj csak arra a srácra koncentrálni,aki tényleg tetszik,így hátha változik majd valami!
Aha,igen,volt olyan,hogy sokat néztem egy másik fiút,utána látszott a fiún,hogy ki van akadva,csak bámul maga elé,és a barátai bökdösték,hogy válaszoljon....másnap már háttal ült be.Sejtettem,hogy én lehetek az oka,de most hogy mondod,hogy téged is zavar,hogy mást is néz....
Miattam volt szomorú,igaz? :/
Elképzelhető nagyon is!
Tudod,ha egy fiúnak tetszik egy lány,akkor azt a lányt szeretné csak a magáénak tudni,de így,hogy jelen esetben te,másfelé is kacsingatsz,kezdi átértékelni a dolgokat,arra gondol,hogy nem is tetszik neked annyira,hanem inkább a haverja az,aki bejön neked!
És ez nem jó érzés!
Én ugyan így vagyok,mert hiába nézek ki sokkal jobban,mint a haverom,de ennek a lánynak ő jobban bejön úgy látszik.
Látod,ilyen az élet,bármelyik csajt megkaphatnám,de nekem az kellene,akinek meg pont más jön be.
Most vagyok ott,hogy totál elfelejtem ezt a lányt,hogy túl kell lennem rajta mihamarabb,de ez csak úgy megy,ha egyszerűen átnézek rajta,mintha nem is létezne!
Mert ez csak így fog menni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!