Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki hogy 14évesen nem csókolóztam még?
Az a "ciki" az én szememben, ha azért csókolózik valaki, mert mindenki más is azt csinálja. Na, az rohadtul szánalmas és lúzer.
19/l
Az előbb tették fel azt a kérdést, hogy ciki-e ha valaki 18 évesen még szűz.
Ugyan azt tudom mondani: Csak az "ciki", amit te annak gondolsz! Nem számít mikor csókolózol, az számít, hogy ne akárkivel, akármikor!
Nem ciki!
Viszont én úgy vettem észre, hogy a mai fiatalok körében ( tisztelet a kivételnek ) az a ciki ha nem dohányzol, nem iszol, nem bulizol, nem fekszel le minden jöttmentel, és ha nem vagy túl legalább 2 abortuszon!
Sosem fogom megérteni, hogy miért ciki az ha valaki pl. nem csókolózott 14 évesen. Mit érdekelne engem, hogy Xy mit gondol rólam. Az eleve egy bolond aki azért lenézi a másikat mert az valamit még nem csinált.
Inkább legyél rá büszke, hogy olyan vagy amilyen.
Sokszor jönnek velem szembe az utcán olyan tizenévesek, hogy majd megáll az ütő bennem. Nah, én inkább azt nézem le.
Amúgy még csak annyi, hogy amikor én voltam tizenéves, akkor is voltak cifra dolgok. Van pár ismerősöm aki egy futó kapcsolatból szült gyereket, a pasi természetesen elhagyta, egyedül van a gyerekkel, és a csaj küzdd, hogy eltartsa a gyerekét, de van aki lébecol és szarik a gyerekére. Ezek mind olyan lányok akikről már akkor tudni lehetett, hogy nem fognak fényes karriert befutni... és most hol vannak? Züllenek rendesen.
Nah ők azok akik úgy gondolták, ciki ha nem tesznek meg valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!