Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem el? Szakítottunk 2 év után.
Figyelt kérdés
Nagyon fáj és folyamatosan csak sírni tudnék, soha többé nem beszélünk, hogy tehetném könnyebbé a szakítást? 18 éves fiú2009. márc. 21. 11:57
1/6 anonim válasza:
Ugyanmár. Ezt a soha többé nem beszélést max 1-2 hétig gondolhatjátok. Senki nem tudja/nem akarja betartani. Kivéve ha valamelyik fél bántotta, rosszat tett a másikkal
2/6 anonim válasza:
menj járj el sokat a barátaiddal hogy ne gondolj rá.
ahová szeretsz menni disco,billiárdozni stb
3/6 anonim válasza:
Nagyon kevés az infó, amit leírtál! Miért szakítottatok? Te rontottál el valamit? Lehet, hogy még menthető a dolog. Én legalábbis a helyedbe megpróbálnám. Elvégre ha szereted és ő is téged...
4/6 anonim válasza:
Butaság lenne beleugrani egy másik nővel való hipp-hopp kapcsolatba, merthogy esetleg más tudná feledtetni... ha eljutsz oda, se gondolj bele.
A rossz dolgokra kell gondolni, hogy mit tett veled, milyen fájdalmat okozott kapcsolatotok során. De ezt mindig mormolni. Először erőltetett dolognak érezheted, majd meglátod, az idő múlásával komolyan eltávolodsz tőle.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! Nem bántottam meg mindkettőnk hibájából lett a szakítás sok veszekedés miatt
2009. márc. 21. 16:37
6/6 anonim válasza:
Ezzel én így vagyok.Nem tudom el felejteni a volt barátom, mert még mindig szeretem.Igazuk van az előttem lévőknek.Menj el többször otthonról a barátaiddal szórakozni,hogy kevésbé gondolj rá.Hidd el jobb lesz valamennyivel.Tapasztalatból mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!