Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gravíroztassak barátom karláncába?
Nemsokára 1 évesek leszünk, és szeretnék valami személyeset adni neki.
Hasonló lapbetétes karláncba szeretnék valamilyen feliratot, szerintetek az jó, ha csak a belső oldalára? Feliratra is várok ötleteket, gondoltam arra hogy dátumot, amikor 1 évesek leszünk, és mellé pár szó férne, de nem tudom mi legyen. Idézetet nem szeretnék, vagy csak nagyon rövidet.
Előre is köszönöm a segítséget!
Köszönöm a haszontalan válaszok törlését! :)
Továbbra is várom az ötleteket!
Belső oldalra elég, ne lássa mindenki.
"Omnia vincit amor"-A szerelem mindent legyőz.
Dátum is jó ötlet, esetleg a keresztneveitek kezdőbetűje közte egy szívvel.
Ha csak simán azt gravíroztatod bele hogy "Szeretlek" vagy "Szerelmemnek" az sem rossz. Valamivel mindenképpen tedd személyessé. Becenevét is belegravíroztathatod.
Ha rá fér:
It takes a second to kiss, a minute to break-up & forever to forget
Magyarul: Egy másodperc alatt csókolhatsz, egy perc alatt szakíthatsz, de sohasem felejthetsz!
Szerintem ez nem fér rá, de tetszik :)
Az milyen lenne ha dátum + i love you forever felirat menne? Szerintetek ez elfér csak a belső oldalra?
A nyálas szövegek nem jók, mert egyrészt a legtöbb pasas nem szereti, vagy sosem vallaná be, másrészt tényleg örök emléket akarsz.
Én simán belevésetnék egy 1-est, vagy dátumot, ilyesmit. A legnyálasabb, amit megengednék magamnak, az a "4ever" lenne, de semmiképp sem egy év után (tapasztalatom szerint egy év rettentően kevés idő!).
Aztán, attól is függ, mit szeret. Egy nagy kockának simán tökéletes, ha bináris kódot, vagy az IP-det gravíroztatod. Egy irodalmárnak lehet, hogy a kedvenc idézete első szavai. Zenésznek dallamot, gitárkottát. Épp attól lesz igazán személyes, hogy ezeket az apróságokat te tudod róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!