Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gravíroztassak barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gravíroztassak barátom karláncába?

Figyelt kérdés

Nemsokára 1 évesek leszünk, és szeretnék valami személyeset adni neki.

[link]

Hasonló lapbetétes karláncba szeretnék valamilyen feliratot, szerintetek az jó, ha csak a belső oldalára? Feliratra is várok ötleteket, gondoltam arra hogy dátumot, amikor 1 évesek leszünk, és mellé pár szó férne, de nem tudom mi legyen. Idézetet nem szeretnék, vagy csak nagyon rövidet.

Előre is köszönöm a segítséget!

2011. jún. 11. 12:43
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a haszontalan válaszok törlését! :)

Továbbra is várom az ötleteket!

2011. jún. 12. 21:52
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Belső oldalra elég, ne lássa mindenki.

"Omnia vincit amor"-A szerelem mindent legyőz.

Dátum is jó ötlet, esetleg a keresztneveitek kezdőbetűje közte egy szívvel.

Ha csak simán azt gravíroztatod bele hogy "Szeretlek" vagy "Szerelmemnek" az sem rossz. Valamivel mindenképpen tedd személyessé. Becenevét is belegravíroztathatod.

2011. jún. 13. 23:14
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
valami nevet, mondjuk azt ahogyan te hívod (már ha van ilyen beceneve); valami együtt átélt különleges sztorihoz, eseményhez kapcsolódó szó, olyan amit csak ti értetek.
2011. jún. 13. 23:14
 4/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ha az első évforduló dátumát akarod belegravíroztatni, akkor feltétlen azt is írasd mellé, hogy egy év, mert ha nem lenne, az úgy nézne ki, mintha akkor jöttetek volna össze, pedig nem. Vagy ha már itt tartunk, akkor a hivatalos dátumot is belegravírozhatod, vagy simán csak hogy "szeretlek", vagy egyik oldalára a te neved, a másikra meg az övét... Valami ilyesmi :)
2011. jún. 13. 23:19
 5/14 A kérdező kommentje:
Huh, köszönöm az ötleteket :) várom a többit is, vagy ha tudtok valamilyen jó angol idézetet akkor annak örülök :)
2011. jún. 13. 23:23
 6/14 WhiteLabel ***** válasza:

Ha rá fér:

It takes a second to kiss, a minute to break-up & forever to forget

Magyarul: Egy másodperc alatt csókolhatsz, egy perc alatt szakíthatsz, de sohasem felejthetsz!

2011. jún. 13. 23:30
 7/14 A kérdező kommentje:

Szerintem ez nem fér rá, de tetszik :)

Az milyen lenne ha dátum + i love you forever felirat menne? Szerintetek ez elfér csak a belső oldalra?

2011. jún. 13. 23:54
 8/14 anonim ***** válasza:
Pont most vettem a páromnak egy ugyanilyen karkötőt. Én csak a keresztnevét gravíroztattam bele és kívülre, mondjuk ő névnapjára kapta. De sztem az h az egyik oldalra a te a másik oldalra az ő nevét az a legjobb. A fiúk nem igazán szeretik az ilyen "nyálas" idézeteket, meg h "i love you forever" És sztem olyannal nem is büszkélkedne, főleg nem a barátai előtt. Egy figyelmeztetés, másnapra az övé elég csúnyán összekarcolódott, szóval ne egyen tű bő rá vagy ha az akkor még időben vetess ki belőle pár szemet és sztem ne hordja mindig, inkább vmilyen alkalom során.
2011. jún. 14. 00:08
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

A nyálas szövegek nem jók, mert egyrészt a legtöbb pasas nem szereti, vagy sosem vallaná be, másrészt tényleg örök emléket akarsz.

Én simán belevésetnék egy 1-est, vagy dátumot, ilyesmit. A legnyálasabb, amit megengednék magamnak, az a "4ever" lenne, de semmiképp sem egy év után (tapasztalatom szerint egy év rettentően kevés idő!).

Aztán, attól is függ, mit szeret. Egy nagy kockának simán tökéletes, ha bináris kódot, vagy az IP-det gravíroztatod. Egy irodalmárnak lehet, hogy a kedvenc idézete első szavai. Zenésznek dallamot, gitárkottát. Épp attól lesz igazán személyes, hogy ezeket az apróságokat te tudod róla.

2011. jún. 14. 01:14
 10/14 anonim ***** válasza:
dacia duster
2011. jún. 14. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!