Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-on éves lányok! Lenne nálatok esélye egy 18 éves srácnak, ha komolyabb kapcsolatot szeretne?
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 06-10 19:08
Azért ne legyetek elragadtatva magatoktól, a hölgyeket sem kell félteni ilyen ügyben, sőt kimondottan a sok buta köztük...
én járnék 18 éves sráccal, ha komolyan venné a kapcsolatot.
20/L
mindenki azt mondja járna, de még egyik se tette hozzá, hogy kinézetre a 20-at ettől függetlenül el kell érnie.
18évesen sokkal lemaradottabbnak látom a korosztályt (ego ide vagy oda, igazából saját véleményük sincs, összevissza gyerekesen ítélnek meg mindent, pszichológiailag a béka segge alatt vannak sokan.
Mivel általában akik mindig is központban voltak, örökös népszerűséget élveztek, azokra buktok ti is, de azt ne várjátok el tőlük, hogy gondolkodásban is elérik azt a szintet, innen ered az általánosítás.
Én 21 voltam amikor a párom 18 évesen meghódított. Kezdetben aggódtam a korkülönbség miatt, féltem hogy gyerekes lesz. De bebizonyította hogy igazi férfi, érettebb a korabelieknél, és végül beadtam a derekamat : Adtam neki egy randiesélyt és azóta is együtt vagyunk :)
23/ l
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:09
ehhez annyit fűznék hozzá, hogy igazad van valóban látszik rajtuk a külsőleg még "gyerekesebb külső" (mondjuk nem mindenkin). Én sem állnék le egy extra kisfiús valakivel. Azért sugározza azt hgy férfibl van. Páromban ez volt meg.
Szerintem egy emberen látszik milyen barátnője van. Pl páromnak kis p.csa barátnői voltak eddig, kislányok, idióták. Párom is gyerekesen nézett ki (számomra 18 éves gyerekesen)
Aztán amióta velem van együtt megváltozott. Félreértés ne essék nem változtattam meg (szándékosan) Az arca változott. Sokkal férfiasabb lett (pedig nem velem vesztette el a szüzességét). Ha megnézem a régi képeket és rá egy fél évre készültet már azon látszik a változás.
Én is változtam külsőleg. A stílusom megmaradt de én is érettebbé váltam :)
23/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!