Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Ha a barátnőtöknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha a barátnőtöknek lehet látni a pihéket a szája fölött (nem durván), szóltok neki érte? Nagyon zavaró?

Figyelt kérdés

Arról inkább nem is szólok, mennyire kínos nekem ez a dolog (én vagyok a lány). Adok magamra, próbálok mindig tip-top lenni, hogy tetszek a barátomnak, csak sajnos nekem eléggé erős a szőr a testemen, a hasamon is, hátamon is, nem is sorolom. Rendesen tudok szőrteleníteni mindenhol, de a felkarommal pl nem tudok mit kezdeni. Elég kevés az önbizalmam, a barátom mindig erősítgeti, sokszor elmondja hogy mennyire tetszem neki, de tegnap este volt egy beszélgetésünk. Együtt fürödtünk, és mondtam neki, hogy amint látja, sajnos még a felkarom is szőrös, és mondtam neki (persze nem gondoltam komolyan, félig meddig viccesen), hogy csoda hogy meg mer velem jelenni. Meg hogy ha van rajtam valami ami zavarja, vagy amin változtassak, szóljon. Egyből elkomolyodott, láttam hogy van valami. Alig akarta elmondani. Aztán csak kijött.

Azóta is pocsékul érzem magam.

Minden nap rá kell szánnom legalább egy órát, hogy sima legyek mindenhol, szépítgetem magam, és hát...

Azt hittem ő ezt nem veszi észre, hisz ő nem borotválja magát sehol..se hónalj, se semmi. Az ingből is kilátszanak a szőrszálai.

Aztán megijedt, hogy ezzel tönkre tett mindent, meg hogy ő mekkora bunkó. Lelki beteg azóta is.

Pedig tényleg egy nagyon szeretetteljes kapcsolat ez.

Mondtam neki, hogy ő ne érezze magát rosszul, nekem kell, mert én vagyok hajléktalan szinten és szégyent érzek csak, de nem haragszom rá.

Nem tudom még hová tenni ezt az egészet...

Ti ehhez hogy álltok hozzá?

Légyszíves a beszólásokat hagyjátok, most nagyon nem hiányzik.

19/l

2011. jún. 10. 15:56
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a megértő válaszokat!

Igazából a testem többi részén megoldom, a lábamat epillálom, a karomat is, hónom alatt borotválom meg ott lent. Arra gondoltam, hogy megoldás lenne, ha szemöldökcsipesszel szedném le a szám fölött?

Egyébként nem azt mondta, hogy az erős szőrzetem zavarja, mert hát nem is láthatta, mindig sima a lábam, esetleg a hátamon láthatta, sőt az mondta is, hogy lent nem kell borotválnom...de én úgy szeretem.

2011. jún. 12. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!