Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges az h egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges az h egy lány "semmit" nem érez egy pettingtől?

Figyelt kérdés
Nagyon parázom attól, hogy miért nem érzem jónak sem az újjazást, sem az orált...mi bajom van?? jobban élvezem a smárolást és a táncot mint ezeket.. csak h tisztázzuk még szűz vagyok. örülnék neki ha segítenétek..ha estleg hallottatok már ilyenről az is érdekelne.17L
2011. jún. 10. 00:12
 1/10 Smartguy86 ***** válasza:

Lelkileg le vagy blokkolva közben! Derítsd ki, hogy mi az oka! Bűntudatod van? Nem vagy megelégedve magaddal? Úgy érzed, ciki az egész? Azt hiszed, hogy nem tetszel a barátodnak?

Ha nem szoktál maszturbálni, akkor szokj rá! Fontos, hogy megismerd a testedet, és elmondhasd a barátodnak, hogy mit hogyan élvezel!

2011. jún. 10. 00:13
 2/10 anonim ***** válasza:

lássuk jól értem-e : abszolúte semmi ? ha magadba akciózol megy a dolog ? ha megy akkor gondolom feszült vagy és hasonló szokásos válaszok ha nem akkor hát akkor ez 1 érdekes kérdés lesz

19F

2011. jún. 10. 00:14
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem nincs olyan gondom h ne mvagyok megelégedve..meg semmi ilyesmi mindennapi..hozzászoktatott ahhoz h ruák hiányába lásson engem..és igen ha magamnak csinálom akkor nincs baj..de vhogy amikor pl ő "maszírozza" akkor kissé fájó érzésem van..az újjazásról meg ne is beszéljünk..az minden kezdésnél fáj..aztán nyögvenyelősen habeteszi..hiába köröz vagy tudom is én mit csinál kellemetlen..és az a szar h a barátnőmmel kb egyszerre éljük át ezeket mert ugyanakkor lett barátunk és ők is itt tartanak így 5 hónap után, és így ő sem érti mert neki meg jó..:/ és az orál az most még nagyon új de mindig vágytam rá..és nem tudom, vhogy ez sem olyan érzés mint amikor magamnak..:(
2011. jún. 10. 00:24
 4/10 ωнιт válasza:
Várj még egy kicsit.. valószínűleg még nem vagy rá felkészülve:)
2011. jún. 10. 00:24
 5/10 Smartguy86 ***** válasza:

Hát akkor itt bizony a fiú az ügyetlen! Vagy beszélj vele, hogy máshogy csinálja, vagy inkább keress mást. Fiatal vagy még, nem feltétlen kell leragadni, főleg ha nem megy a szexuális élet...

Az meg, hogy fáj, az sok mindent elárul: az a fiú durva veled! Ne hagyd neki! Annak nem szabad fájnia! Nem szabad egyből az érzékeny részt tapintani (csiklót), csak akkor, amikor már fel vagy izgulva. A puncid meg legyen nedves, mielőtt oda bármi bekerülne!

2011. jún. 10. 00:27
 6/10 A kérdező kommentje:
nanemáár...17 vagyok..és lassan fél éve vagyok együtt vele.és szeretem és nincs annál jobb mint vele lenni..és azt megértem ha aztmondjátok h az ujjazásra nem de hogy egy kis tapi sem mozdít meg az idegesítő..még ha végigcirógat az is jobb...mert pl felizgat.szval azzal nincs gond:)
2011. jún. 10. 00:29
 7/10 A kérdező kommentje:
hát sztem nem durva..és általában nedves.am köszi a válaszokat
2011. jún. 10. 00:31
 8/10 Smartguy86 ***** válasza:

Hááát, lehet mégse szerelem az, amit érzel, csak egyszerűen vele akarsz lenni, mert jobb, mint egyedül. Ha nem így van, akkor bocs, de azért egy szerelemben minden apróság megmozgat ott legbelül! :)

De én fenntartom, hogy nem szabadna neki fájdalmat okoznia!

Még egy kérdés: szedsz fogamzásgátlót? Csak mert némelyeknél libidócsökkenést okozhat, amire csak az a megoldás, ha átállnak másik tablettára!

2011. jún. 10. 00:33
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem tudsz ellazulni... Vagy a párod béna :D Maszturbációval tapasztald ki mi a jó mi a nem aztán mutasd meg a kedves partnerednek is! :D

17/L

2011. jún. 10. 09:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet, hogy csak nem vagy még elég érett hozzá. Én is csak kb 20 évesen kezdtem el élvezni a dolgokat. Mondjuk én soha nem is maszturbáltam, tehát engem absz nem izgatott a dolog, de te igen, szóval így már nem tudom..
2011. jún. 10. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!