Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Nagyon haragudnátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nagyon haragudnátok, ha a pasitokról kiderülne hogy aszexuális?

Figyelt kérdés
2011. jún. 9. 17:01
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
kösz, de informatikus leszek
2011. jún. 9. 17:21
 12/25 anonim ***** válasza:
64%

"Nem akarom hogy már az elején kidobjon."

Félsz? 24 évesen legyen benned annyi tisztelet a lányok iránt hogy nyílt lapokkal játszassz! Ők is párt keresnek (rosszabb esetben szexpartnert) lehet te ráérsz de ők szerintem nem akarják olyannal tölteni az időt akivel halott ügy a párkapcsolat számukra.

2011. jún. 9. 17:22
 13/25 A kérdező kommentje:
1-2-3 hónap nem hiszem hogy olyan óriási elvesztegetett időnek számít a lánynak. Én viszont megkapnám azt amire a világon a legjobban vágyok. Utána akár fejbe is lőhetném magam.
2011. jún. 9. 17:43
 14/25 anonim ***** válasza:
0%
jó akkor viszont kénytelen leszel mégis szexelni...fogadd el.. vagy szexelsz azzal akit szeretsz vagy kileszel dobva
2011. jún. 9. 18:23
 15/25 anonim ***** válasza:
85%

Azért érdekes, hogy máshol mindig arról beszélnek a lányok, hogy mennyire lényegtelen nekik a szex, csak az számít igazából, hogy érzelmek legyenek, erre tessék, kidobna mindegyik.

Csak kibújik a szög a zsákból. :)

2011. jún. 9. 19:36
 16/25 anonim ***** válasza:

A tisztességes az lenne, ha aszexuális (vagy minimális szükségletű) lányokat IS keresnél.

És mindenkinek megmondanád az első hetekben. 1-2 hetet még el tudok képzelni - többet nem. Ha addig nincs bizalom, később se lesz.

2011. jún. 10. 02:00
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Azért mélységesen elkeserítő, hogy az agyonidealizált szerelmek közül azt már nem bírná ki a legtöbb, ha nem lenne szex. Gyönyörű.
2012. márc. 10. 21:44
 18/25 anonim ***** válasza:
Szerintem ha feláll és ki tudod elégíteni, akkor nincs sok gond, fölösleges elmondani a csajnak, hacsak nem kérdez rá ;-) (nem fog)
2012. márc. 20. 23:59
 19/25 anonim ***** válasza:
Majd azért néha próbálkozz be, nehogy a végén az legyen hogy azt hiszi nem kívánod. :)
2012. márc. 21. 00:00
 20/25 anonim ***** válasza:
Ha ez segít, én még akár el is tudnám fogadni. Viszont nem ismerkedek interneten. :) Bocsi. ha személyesen ismernélek, úgy értem, akkor.
2012. máj. 31. 01:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!