Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől férfi a férfi?

Figyelt kérdés
Illetve mitől érzi magát nőnek a nő egy férfi mellett? Csak intelligensek írjanak!
2011. jún. 9. 13:16
 1/8 anonim ***** válasza:
20%
a férfi azért férfi mert pénisze van, a nő meg azért nő mert nunája van.
2011. jún. 9. 13:16
 2/8 A kérdező kommentje:
Pont az ilyenek miatt írtam, hogy csak értelmesek írjanak...
2011. jún. 9. 13:18
 3/8 anonim ***** válasza:
66%

Ezt nem tudnám körülhatárolni. Én akkor is nőnek érzem magam, ha nincs párom. Egy kapcsolatban is ugyanúgy nőnek érzem magam, mint kapcsolat nélkül, szóval ez számomra lényegtelen, nincsenek kikötések. Egyet viszont biztosra tudok mondani: sok pasi hiszi azt, hogy az erőszaktól, testi erőtől (akár a nő irányába, akár a nő megvédésére, akár ha kakaskodásról van szó...) férfiasabbá válik, pedig szerintem ez pont visszataszító és szellemi gyengeségre utal általában. Na ebben az egyben biztos, ettől nem férfi a férfi...

22/L

2011. jún. 9. 13:20
 4/8 A kérdező kommentje:
Másképp kérdezem: Mitől lesz papucs egy pasiból?
2011. jún. 9. 13:22
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Egy férfi attól lesz igazi férfi ha vissza tudja tartani a benne rejlő állatot és egy nő attól lesz igazi nő hogy visszafogja a benne rejlőt qrvát. Kissé szembeszúró ,de szerintem így van. A múltkor állapítottam ezt meg.

Sty voltam puszi ;)

18/F

2011. jún. 9. 13:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez nevelés kérdése /biológia, anatómia mellett/. Egy nő, pedig nem csak egy férfi mellett érzi nőnek magát, de olyankor inkább. Érzi a különbséget, meg azt, hogy ezt a férfi is érzi és értékeli.
2011. jún. 9. 13:23
 7/8 anonim ***** válasza:
77%
A "papucsság " kettőjükön múlik. Ha a nőnek uralkodó hajlama van, ehhez a férfi meg szereti a megalázkodó szerepet, akkor törvényszerű.
2011. jún. 9. 13:25
 8/8 anonim ***** válasza:
84%

A férfi:

- ha beteg nem nyavalyog

- erős és nem él vissza az erejével

- ha megkérik valamire akkor nem szakad le tőle a keze

- udvarias a gyengébbekkel és idősebbekkel

- tudja a kötelességét és azt teljesíti is

- nem befolyásolható, van saját vélemény és stílusa

- nem sminkel többet és nem törődik többet a külsejével, mint a partnere (legyen tiszta, ennyi bőven elég)

- érti a finom humort

- intelligens a maga módján

Ezek alapvető dolgok.

Azt, hogy mennyire vagyok nő, nem a partner függvénye.

2011. jún. 9. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!