Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől férfi a férfi?
Ezt nem tudnám körülhatárolni. Én akkor is nőnek érzem magam, ha nincs párom. Egy kapcsolatban is ugyanúgy nőnek érzem magam, mint kapcsolat nélkül, szóval ez számomra lényegtelen, nincsenek kikötések. Egyet viszont biztosra tudok mondani: sok pasi hiszi azt, hogy az erőszaktól, testi erőtől (akár a nő irányába, akár a nő megvédésére, akár ha kakaskodásról van szó...) férfiasabbá válik, pedig szerintem ez pont visszataszító és szellemi gyengeségre utal általában. Na ebben az egyben biztos, ettől nem férfi a férfi...
22/L
Egy férfi attól lesz igazi férfi ha vissza tudja tartani a benne rejlő állatot és egy nő attól lesz igazi nő hogy visszafogja a benne rejlőt qrvát. Kissé szembeszúró ,de szerintem így van. A múltkor állapítottam ezt meg.
Sty voltam puszi ;)
18/F
A férfi:
- ha beteg nem nyavalyog
- erős és nem él vissza az erejével
- ha megkérik valamire akkor nem szakad le tőle a keze
- udvarias a gyengébbekkel és idősebbekkel
- tudja a kötelességét és azt teljesíti is
- nem befolyásolható, van saját vélemény és stílusa
- nem sminkel többet és nem törődik többet a külsejével, mint a partnere (legyen tiszta, ennyi bőven elég)
- érti a finom humort
- intelligens a maga módján
Ezek alapvető dolgok.
Azt, hogy mennyire vagyok nő, nem a partner függvénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!