Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnöböl mikor lessz barátnö?
19 éves szüz vagyok, és mivel az vagyok talán kicsit furcsán képzelem el...
Szóval, mikor számitod úgy hogy egy lány a barátnöd lessz.
Mikor elkezdtek randizni, elsö szex, vagy mikor már egy jó ideje jártatok?
Akkor is a barátnőd, ha már randizgtasz vele.
Nem kioktatásnak szánom, de (gondolom hosszú ű-d sincs) a lesz egy sz-szel írandó, a bonyolult rövid u, a "lányal" és "tell" szavakat pedig fogjuk fel gépelési hibának. Hidd el, sokszor sokkal jobb esélyeid vannak az élet különböző területein, ha tudsz helyesen írni.
Előre is bocs mindenkitől a kitérőért, de muszáj megvédenem a korosztályom becsületét, úgy érzem most hirtelen! Nem érdekes ha lepontoztok de akkor is elmondom neki: gondolom helyesírásból is bukásra állsz...lessz - helyesen lesz, barátnö - barátnő, elsö-első, szüz - szűz, számitod - számítod.
Amúgy szerintem az első csóktól számít barátnőnek a barátnő, addig csak el-el vagytok egy-egy helyen, de a csók az már más kategória ott már kölcsönös "megfelelés"-t feltételez a dolog, tehát akár barátnődnek tekintheted
Első csók a csajjal - buliban, tökrészegen, soha nem látod viszont. Az is barátnő? :)
Szerintem járástól kezdve barátnő. Mert ha elkezdtek járni, de csók még nem csattant, akkor addig még nem mondhatod, hogy ez csak egy tárgy, amit tartok magam mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!