Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerető.! Mit tennétek a helyemben?
Ezért szögeztem le az első kommentemnél,hogy félig-meddig értek az idézettel egyet.Mind2 nemnek vannak hibái.
De amit ez csinál,az abszurd.Pont az ilyeneket szokták jól agyonverni ha kiderül a huncutság :) De tudod mit? Meg is érdemli. Ahelyett hogy elválna,félredug :DDD gratulálok. Nem mentség hogy nincs pénz,meg az ehhez hasonló sablon kifogások.Ha már bele is kezdtél valamibe akkor fejezd be.
Sajnos Bencejhonson véleményével tökéletesen egyetértek, kérdező. Függetlenítsd magad anyagilag, mert ez így egy pióca-életmód, amit folytatsz, mellette pedig más karjaiba menekülsz... mert ez semmi más, csak menekülés az elől, hogy a saját lábadra állj és egy normális emberhez méltó életet élj. Mondd, bele tudsz így gyomorgörcs nélkül nézni a tükörbe?
"Mit tennétek a helyemben?" Számomra mindig ott kezdődött a valódi boldogság, ha mindent megtettem azért, hogy értékesnek tarthassam magam, tehát tanultam, dolgoztam, őszintén éltem. Ebben a helyzetben addig mennék, míg munkát nem találnék és igyekeznék függetlenedni. Nekem egyébként sem állt jól sosem a pióca-szerep.
Függetlenítsd magad...két pici gyerekkel...
Agytröszt vagy te is,elismerésem!
A kapcsolat, ha nem megy, nem kell erőltetni, az tény. De ha az egyik fél mindent megtesz, hogy megadja a másiknak és a családjának a biztonságot, akkor azt hiszem az a fél bőven tesz érte, hogy működjön. A kérdező, ha több időt akar tölteni a férjével, akkor korábban kellett volna elkezdenie gondolkodni, és pénzt keresnie, hogy ne ez legyen. Ha meg vállalta azt, hogy a férje eltartja, akkor vállalja azt is, hogy ő ezért hűségesen várja, és neveli a gyerekeket. És ne csalja meg azért, mert a férje a belét is kidolgozza érte.
Ha meg a férj, csak menekül a munkába, akkor legyen annyi esze, hogy számonkéri a férjét, és ha tényleg így van, akkor kalap, kabát és tartsa el magát, de ne egy újabb pasi pénzéből, hanem a sajátjából, plusz abból, amit az akkor már exférje fizet a gyerekek után. Ennyi.
És továbbra is azt mondom, hogy ha felnőtt volt ahhoz, hogy lebabázzon, akkor ahhoz is legyen felnőtt, hogy felnevelje azt a két gyereket és ne azon járjon az agya, hogy kivel vakartassa meg az alsóbb régióit, mert a férjének nincs elég ideje rá.
ma 20:52
Te meg egy idegbeteg majom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!