Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok járnátok egy "különc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok járnátok egy "különc fiúval"?

Figyelt kérdés

Szóval, úgy érzem nem egyszer, hogy bejövök a lánynak, de kicsit szégyen lenne velem összejönni, mert különcnek tartanak.

Eléggé félénk és csöndes vagyok, és nem egyszer van úgy, hogy élőben, egy épkézláb választ tudnék adni.

Nem egyszer van az, hogy annyira zavarba vagyok, makogok és hadarok, egyszerűen nem tudom magam "elengedni".

Fiúk srácok, soha nem vesznek be, fociba vagy hasonló, mindig engem választanak utoljára. :(( Házibulikat, vagy haverokkal való közös foci, sörözés, gyúrást, csajozást, már meg sem merem említeni.

Nem kicsit rosszul esik nekem, hogy én mindig kivagyok zárva, gondolom ezt más lány is "megérzi". :((((

Szerintem a külsőmmel nem lehet nagy gond, 180 cm magas vagyok, szemüveges, kék szemű és sötét barna hajú.

16F

2011. jún. 8. 15:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

heh én is hasonló cipőben vagyok, csak én fejlődtem az általános óta mostanáig, és már elég jó arc vagyok, de persze most se a legjobb, ajánlok neked egy tanfolyamot, szedd le, hallgasd meg, kihozott a depresszióból, és már randiztam is, egyre szociálisabb leszek, a WoW-ot nyár óta abbahagytam, eredetin toltam, kigyógyultam, már másban vagyok kocka...:)

Dobj egy mailt msn-eddel beszélgessünk, meg van egy oszt társam is aki egy szocfób kocka szerencsétlenség, kíváncsi vagyok te mennyibe vagy nála jobb XD Meg miben kockulsz, kikurtul unatkozok:P

F17

2011. jún. 8. 16:27
 12/19 anonim válasza:

"De én nem akarok lányok barátja lenni.

Ez olyan lenne, mint ha anyuci háta mögé szeretnék bújni."

Egészen eddig a kommentig szimpatikus voltál. Most már kevésbé.

2011. jún. 8. 16:30
 13/19 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti!

Priviben ment.

2011. jún. 8. 17:04
 14/19 A kérdező kommentje:

Utolsó, mért is?

Nem így van?

Úgy jönne ki az egész, mint ha azt akarnám, hogy a lányok védjenek meg engem.

Van lánybarátom, de azok "csak barátok".

2011. jún. 8. 17:13
 15/19 anonim ***** válasza:
Én ugyanez vagyok csak lányba. Külsőmmel nekem sincs semmi bajom, de engem is mindenhonnan kiközösítenek...
2011. jún. 8. 17:35
 16/19 anonim ***** válasza:

különc vagy? utolsó? És ha igen miért? Miben különbözöl a többiektől? Mert a különcöket közösítik ki, vagy vetik meg.

előző 17 éves fiú

2011. jún. 8. 19:12
 17/19 anonim ***** válasza:

Gondolom mert magyar vagyok és nem magyarországon élek. Nemzetközi suliba járok ahol angolul beszélünk, te a helyi nyelvet nem beszélem így senki sem hív meg sehova vagy kb akkor szolnak hozzám ha nem értenek valamilyen feladatot vagy ha leakarják másolni a leckém...

az előző 15 éves lány.

2011. jún. 8. 19:31
 18/19 anonim ***** válasza:

15:39

És akkor mi van, ha "elit" egyetemre jársz? Sajnos ma már a diplomának semmi tekintélye nincs, mert olyan gagyi, színvonaltalan a felső oktatás, hogy bármilyen barmot felvesznek. Ráadásul tele vannak ilyen kamu szakokkal, hogy filozófia, etika, szabad bölcsészet stb.

Az egyik nagy arcú, tahó, sznob osztálytársamat hatodik után felvették a város legjobb, leghíresebb, legkeményebb közép sulijába. Az év végére megbukott, rászokott a piára és a cigire.

Szóval lehet, hogy a "csak" főiskolások, vagy a melósok többet érnek és fontosabb melót végeznek, mint a te elit egyetemed.

2011. jún. 8. 21:11
 19/19 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de te nem különc vagy, hanem lúzer. Én nem járnék ilyen sráccal, nekem férfi kell, aki határozott.
2011. jún. 8. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!