Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Mely pasi jönne be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mely pasi jönne be nektek jobban egy zenekarból?

Figyelt kérdés
Aki mondjuk gitározik, énekel, basszusgitározik, szintizik, vagy dobol? Melyik jönne be így első olvasatra, és miért?
2011. jún. 8. 11:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
dobos:)
2011. jún. 8. 13:20
 12/19 anonim válasza:
Gitáros:D mert szxi:Pxd vagy nemtudom:D de amugy mindegy nekem már volt dobos barátom is..:) gitáros is..:) nállam eőny már azis ha ezekközül valamin játszik:PPP:D
2011. jún. 8. 14:05
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszi. :) A többieket is megkérném, h indoklást is írjatok, ja és kort (meg nemet) is! :) Thx.
2011. jún. 8. 14:06
 14/19 anonim válasza:
nm.:) am. 14/L
2011. jún. 8. 17:05
 15/19 anonim ***** válasza:
12.27-es vagyok. Azért a basszusgitárt mondtam,mert megfigyeltem, hogy a legtöbb kedvenc bandámban a basszugitárosok jönnek be legjobban, mind külsö, mind személyiség alapján, és nagyon szeretem a mély brummogo hagját is.(: Ja és 15l
2011. jún. 8. 18:25
 16/19 anonim ***** válasza:

Általában az énekes a befutó. Lehetsz te a legtehetségesebb dobos, nem leszel érdekes a számukra.

Úgy mint a fociban. Hiába vagy jó kapus, úgyis a csatárra fognak bukni.

2011. jún. 8. 21:28
 17/19 anonim ***** válasza:

Én azért mondtam a dobot, mert szeretem a hangját, azt szokták mondani h a dobosok általában bunkók, hát szerintem ez nem igaz. :) Amúgy azért is jön be még a dob, mert szeretem nézni, ahogy játszanak rajta. :)

18/l

2011. jún. 8. 21:37
 18/19 anonim ***** válasza:

Én is gitározok, így nekem a gitárosok jönnek be. Basszus, vagy szóló vagy akármilyen, gitáros, bejön és jöhet. :D Bár mondjuk még sosem volt gitáros barátom, de így legalább lenne egy alap, mély téma. Rájuk voksolok ;)

L17

2011. jún. 8. 21:55
 19/19 anonim ***** válasza:

12:37 vagyok. Nem tudom az indokot,talán az,hogy a párom dobos ;)

16/L

2011. jún. 8. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!