Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

RaksashaGirl kérdése:

Szerintetek hogy járnék jobban? Véleményeket kérek!

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék egy-két kívülálló véleményére is..

1. fiú: Tavaly nyáron ismertem meg igazán, halálian jó fej, vicces, aranyos, focizik. Kisebb hibái hogy ha van rá lehetőség vízipipázik, dohányzik(miattam letette, de azért így is havonta egy-két szálat szív), néha iszik, nem berúgásig, és ha rossz napja van, kicsit bunkó tud lenni.

2. fiú: ötödik osztálytól kezdve ismerjük egymást, szinte ugyanazokat a dolgokat szeretjük, sok jellemvonásunk, tulajdonságunk is megegyezik,(pl ő is tanulós meg én is..) állatbolondok vagyunk mindketten, ő kosarazik. Rossz napja szinte soha nincs, folyton vidám, viccelődős, alapból nagyon jól megértjük egymást, a legtöbb lány oszt.társam nem is érti hogy miért tudok ilyen jól elbeszélgetni vele..

Remélem nem sikerült túl hosszúra.. Szerintetek kivel járnék jobban? Érdekelne pár kívülálló véleménye is.. :)

2011. jún. 7. 23:34
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezt így nehéz megmondani... Melyikkel érzed jobban magad? Melyik srác mellett tudsz ÖNMAGAD lenni igazán???
2011. jún. 7. 23:36
 2/19 A kérdező kommentje:
Jó, tudom kicsit bonyolult a kérdés.. :) Az a helyzet hogy mindkettő iránt ugyanannyit érzek, csak valahogy másképp.. Elég bonyolult helyzet.. :S Ami kimaradt hogy az 1. fiú két évvel idősebb.. Ő nem osztály vagy sulitársam. :D
2011. jún. 7. 23:38
 3/19 anonim ***** válasza:
Szerintem a kettessel. Aki néha "kicsit" bunkó tud lenni, az idővel gyakrabban és jobban is; legalábbis így gondolom. Szerintem a lényeg, hogy kedvesek legyenek veled, ezt pedig, mint kívülálló, a második úriemberben látom. De a döntés a Tiéd =)
2011. jún. 7. 23:38
 4/19 anonim ***** válasza:

Az első vagyok megint.

Mégegyszer elolvastam a leírásodat, és nekem is a második fiú a szimpibb így ezek alapján. Az első inkább haver-kategória, legalábbis szerintem.

Sok sikert! :)

2011. jún. 7. 23:40
 5/19 A kérdező kommentje:

Nos, mivel 0-2 a második javára, elárulom a rejtett részletet: Az első fiú a mostani barátom, lassan egy éve együtt vagyok vele.. Csak most közbejött a másik fiú, aki nem mellesleg az első szerelmem volt. Kíváncsi voltam hogy így vajon "kire szavazna" más.. :) Semmi baja kapcsolatunkkal, félrelépni sem fogok.. Szimplán csak érdekelt a dolog.. :D (Bocsi az átverésért.. )

A további válaszokat is úgy írjátok lécci, hogy ne vegyétek figyelembe hogy egy pár vagyok az elsővel! Köszi! :)

2011. jún. 7. 23:44
 6/19 anonim ***** válasza:

Na ne ha azt írom, hogy a 2-es akkor azt választod.

Kivel járnék jobban.

Ezt neked kéne tudni.

sajnálom szegény srácokat.

2011. jún. 7. 23:44
 7/19 anonim ***** válasza:

Nekem is a második a szimpibb így :D

Alapból nálam -pont a vízipipa meg a dohány (+néha bunkó)

Alapból + pont az állatbarát és hogy vidám és ha ugyanazokat a dolgokat szeretitek és hasonlóak a tulajdonságaitok, akkor sokkal boldogabb lehetsz vele mint az elsővel lehetnél.

2011. jún. 7. 23:45
 8/19 A kérdező kommentje:
Utolsó: Miért is sajnálod őket? :) Amúgy lásd fentebb az indoklást..
2011. jún. 7. 23:46
 9/19 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat.. :)
2011. jún. 7. 23:46
 10/19 anonim ***** válasza:
Te a 2-ik nem véletlenül Ace Ventura?
2011. jún. 7. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!